ViihdeReseptitBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatVaihtoautot

Sanan tuote käännös suomi-englanti

 • product
  us
  Alcohol is not a normal product. Alkoholi ei ole mikään tavanomainen tuote. The word 'products' has been left out of the Finnish version. Nyt siis tuo sana "tuote" on jäänyt suomenkielisestä versiosta pois. Where a product comes from is important. Mistä tuote on kotoisin, se on tärkeää.
 • artifactThe spot on his lung turned out to be an artifact of the X-ray processThe dig produced many Roman artifactsThis JPEG image has been so highly compressed that it has unsightly compression artifacts, making it unsuitable for the cover of our magazine
 • deliverable
  us
  The packages were not deliverable because the roads had flooded out.Due to inclement weather, we will be unable to provide our deliverables.We packaged the deliverable, a program called FLOOD.EXE, in an installer file.
 • produceA good must be produced where this is cheapest. Tuote on valmistettava siellä, missä se on halvinta. The designation 'mountain produce' is therefore particularly important. Nimitys "vuoristoalueiden tuote" on näin ollen erityisen tärkeä. A new product may be produced, but there is no money to develop it further. Uusi tuote saadaan kyllä aikaiseksi, mutta ei ole rahaa kehitellä sitä edelleen.

Sanan tuote määritelmät

Esimerkit

 • mielikuvituksen tuote

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja