HoroskooppiViihdeReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisat

Sanan ennuste käännös suomi-englanti

  • prognosisI have here the very latest prognosis from the IMF. Käytössäni on IMF:n tuorein ennuste. And now the prognosis is worse than ever. Ennuste on nyt huonompi kuin koskaan. The justification for this type of prognosis is volatility in daily markets. Tämäntyyppinen ennuste perustuu päivittäismarkkinoiden vaihteluihin.
  • forecast
    us
    Indeed, the budget is, by definition, a forecast. Talousarvio on jo määritelmänäkin ennuste. A cynical forecast, instrumental in justifying a wrong and illegal war. Tämä on kyyninen ennuste ja keskeinen keino perustella väärää ja laitonta sotaa. 2.5 %, of course, of the domestic demand is forecast for the next two years. Kotimaisen kysynnän 2, 5 % on tietenkin ennuste seuraaville kahdelle vuodelle.
  • predictionI believe that is too gloomy a prediction. Se on mielestäni liian synkkä ennuste. On what information is this prediction based? Mihin tietoihin tämä ennuste perustuu? Let this prediction by scientists serve as an important warning. Olkoon tämä tutkijoiden ennuste vakava varoitus.

Sanan ennuste määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja