BlogitTV-ohjelmatTietovisatViihdeHoroskooppiVaihtoautotReseptit

Sanan etana käännös suomi-englanti

 • snail
  us
  Because, as a German author says, progress is a snail, but it moves, and it moves forward. Eräs saksalainen kirjailija ilmaisi asian suunnilleen seuraavasti: "Etana merkitsee edistystä, mutta se liikkuu sittenkin ja se liikkuu eteenpäin." I have learned in my eleven years in the European Parliament that progress here moves at a snail's pace. Olen nyt 11 vuoden aikana täällä Euroopan parlamentissa oppinut, että edistys on kuin etana. Mr President, today' s debate comes under the sign of the snail, not because I ate such excellent snails here in Strasbourg yesterday but because the snail is a symbol of slow progress. Arvoisa puhemies, tämänpäiväinen keskustelu sujuu etanoiden merkeissä, ei sen vuoksi, että söin eilen Strasbourgissa herkullisia etanoita, vaan sen vuoksi, että etana on hitauden symboli.
 • slug
  us
  to slug a gunHe insulted my mother, so I slugged himThe fighter slugged his opponent into unconsciousness
 • farterThe drive took forty minutes, stuck behind those farters from the backwoods.
 • sluggard

Sanan etana määritelmät

 • ryhmä keuhkokotiloiden '''joukkoon kuuluvia maanilviäisiä. Etanat ovat pehmeäruumiisia kuorettomia tai kuorellisia eläimiä. Liikkumista varten etanalla on limaa erittävä anturajalka. Etanalla on kaksi paria tuntosarvia. Silmät sijaitsevat pidempien tuntosarvien päissä

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja