ReseptitVaihtoautotHoroskooppiViihdeTietovisatTV-ohjelmatBlogit

Sanan hauras käännös suomi-englanti

 • brittle
  us
  Cast iron is much more brittle than forged iron.A diamond is hard but brittle.Shortbread is my favorite cold pastry, yet being so brittle it crumbles easily, and a lot goes to waste.
 • fragile
  us
  However, it is a fragile agreement. Arvoisa puhemies, se on kuitenkin hauras sopimus. Central Asia is a vulnerable and very fragile region. Se on hyvin helposti särkyvä alue. Se on taloudellisesti hauras. The peace process is very fragile. Rauhanprosessi on hyvin hauras.
 • frailAs the Cambodian judicial system is still frail, the trials are to be organised in such a way that both international and local judges will be presiding. Koska Kambodžan oikeuslaitos on vielä hauras, oikeudenkäynnit järjestetään siten, että niissä on mukana sekä kansainvälisiä että paikallisia tuomareita.
 • crumbly
 • delicate
  us
  You are aware that the compromise reflected in the common position is very delicate and fragile. Tiedätte hyvin, että yhteisessä kannassa huomioon otettu kompromissi on erittäin herkkä ja hauras. It is a fragile agreement, a delicate situation, for another reason: it is quite unclear, there is no certainty whatsoever as to what policy we as the European Union wish to apply here. Sopimus on hauras, tilanne on hauras vielä toisestakin syystä: ei ole lainkaan selvää, ei ole lainkaan varmaa, millaista politiikkaa haluamme noudattaa siellä Euroopan unionin ominaisuudessa. All of us sitting around the table at the WTO are carrying out - and know that the others are carrying out - a delicate balancing act and the slightest thing can tilt that balance. Tiedämme, että kaikki WTO-neuvotteluissa mukana olevat yrittävät kaikin keinoin säilyttää tasapainon, joka on niin hauras, että pienikin asia horjuttaa sitä.
 • friable
 • ricketyHe hesitated about climbing such a small, rickety ladder.The rickety old man hardly managed to climb the stairs.

Sanan hauras määritelmät

 • helposti mureneva t. murtuva

Esimerkit

 • Jotkut ihmiset ovat mieleltään ja ruumiiltaan hauraita.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja