ViihdeTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotTietovisatBlogitHoroskooppi

Sanan käytännöllinen käännös suomi-englanti

 • practical
  us
  To me, that seems a very practical solution. Mielestäni tämä olisi hyvin käytännöllinen ratkaisu. It is a very practical document. Se on hyvin käytännöllinen asiakirja. It really needs to be clear and practical. Sen on todellakin oltava selkeä ja käytännöllinen.
 • functionalThat sculpture is not merely artistic, but also functional: it can be used as a hatrack.A functional construction element generally must meet higher technical but lower aesthetical requirements
 • operationalI think that is a very practical idea, as is his idea of a permanent EU operational headquarters complementing - and, of course, not competing with - NATO's command structures. Mielestäni tämä on hyvin käytännöllinen idea, samoin kuin ajatus pysyvästä EU:n operatiivisesta esikunnasta, joka täydentää Naton komentorakenteita - ei suinkaan kilpaile niiden kanssa. I firmly believe that practical and operational cooperation between special intervention units in the European Union is very important in order to deal with the threatening situation. Uskon vahvasti, että käytännöllinen ja operatiivinen yhteistyö EU:n erityistoimintayksiköiden välillä on hyvin tärkeää uhkaavan tilanteen hallitsemisessa.
 • sensible
  us
  We must be practical and sensible in our approach, but we must act. Lähestymistapamme on oltava käytännöllinen ja järkevä, mutta ennen kaikkea meidän on toimittava. The Commission text is sensible and practical. Komission laatima teksti on järkevä ja käytännöllinen. Paragraph 6 applies a practicable and sensible definition of degressive proportionality. Alenevalle suhteellisuudelle annetaan 6 kohdassa käytännöllinen ja järkevä määritelmä.
 • useful
  us
  With such a tax, we would have a practical, useful and fair instrument. Tällainen vero olisi meille käytännöllinen, hyödyllinen ja oikeudenmukainen työskentelyväline. However, the Commission has proposed to us that we should simply finance a new project by robbing a useful project that was already on the table. Komissio on kuitenkin ehdottanut meille, että meidän pitäisi yksinkertaisesti rahoittaa uusi hanke ryöstämällä käytännöllinen hanke, joka oli jo käsiteltävänä. It is clear that it is an incredibly useful instrument in our work to ensure that EU citizens' money is managed well and in a legitimate and appropriate manner. On selvää, että kertomus on erittäin käytännöllinen väline pyrkiessämme varmistamaan, että EU:n kansalaisten rahoja hallinnoidaan hyvin sekä laillisella ja asianmukaisella tavalla.
 • utilitarianHere again, life is not considered at its true value, but as a mere utilitarian function. Tässäkään tapauksessa elämää ei nähdä sinänsä arvokkaana, vaan tunnustetaan vain sen käytännöllinen tehtävä.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja