HoroskooppiTietovisatNauris.fiBlogitReseptitTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan kehittyä käännös suomi-englanti

 • evolve
  And this sector will only be able to evolve within a large internal market. Tämä ala voi kehittyä vain suurilla yhtenäismarkkinoilla. There is no reason, however, why it should not evolve into a completely independent office. Ei kuitenkaan ole syytä sille, ettei se voisi kehittyä täysin itsenäiseksi virastoksi. Methods can evolve without the objective and the guarantee of achieving it allowing them to do so. Menetelmät voivat kehittyä tavoitteesta ja sen saavuttamisen takeista riippumatta.
 • develop
  us
  In order to develop, one must invest. Jos halutaan kehittyä, on investoitava. Developing countries need capital in order to develop. Kehitysmaat tarvitsevat kuitenkin pääomia voidakseen kehittyä. Only then can an Olympic spirit develop at all. Vain tällöin olympiahenki voi kehittyä.
 • advance
  us
  Parliament is persevering on this point since the economy and trade must be able to advance at the same pace as advances in freedom, democracy, the role of women and freedom of information. Parlamentti pitää tätä seikkaa erityisen tärkeänä, koska talouden ja kaupan on voitava kehittyä samaa tahtia kuin vapauden, demokratian, naisten aseman ja tiedonvälityksen vapauden. A woman from a small village out in the sticks, living on a family farm, is virtually deprived of any opportunity for occupational, social, political or cultural advancement. Kaukana maaseudun pienessä kylässä, perhetilalla asuvalla naisella ei käytännöllisesti katsoen ole mitään mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti, sosiaalisesti, poliittisesti tai kulttuurisesti. It is important for us not to be naïve, either, or obviously to demand that Turkmenistan become a model of democracy and human rights before reaching any agreement with it in advance. Me emme tietenkään saa olla naiiveja emmekä vaatia, että Turkmenistanin pitäisi kehittyä demokratian ja ihmisoikeuksien mallimaaksi tekemättä sen kanssa minkäänlaista sopimusta etukäteen.
 • come on
  uk
  us
  My birthday will come on a Friday this yearShe started coming on to me as soon as my wife left the roomI think hes coming on too late after my line
 • grow up
  They also have the right to grow up to become healthy adults, both in body and soul. Myös heillä on oikeus kehittyä ja tulla terveiksi aikuisiksi niin sielultaan kuin ruumiiltaan. What do you want to be when you grow up?Socialism grew up in the industrial cities.
 • build up
  to build up a doorEver since the secretary left, the letters in my inbox have started to build upThey had to build up their fortress to protect against attack
 • develop into
  The conflict must not be allowed to develop into a regional war. Konflikti ei saa kehittyä aluesodaksi. It must not develop into a European police authority with operational powers. Siitä ei saa kehittyä eurooppalaista poliisiviranomaista, jolla on operatiiviset toimivaltuudet. It can develop into conventional medicine, but it can also degenerate into magic or esotericism. Vaihtoehtoinen lääketiede voi kehittyä koululääketieteeksi, mutta se voi lipsahtaa myös taikuuteen, maniaan tai salaoppiin.
 • ensue
  Give three freshmen six bottles of wine, and hilarity will ensue.
 • To develop.
  Developing countries need capital in order to develop. Kehitysmaat tarvitsevat kuitenkin pääomia voidakseen kehittyä. There are also some who definitely have the potential to develop. Mukana on myös sellaisia, joilla varmasti on potentiaalia kehittyä. This will give the poorer new Member States an opportunity to develop. Tämä tarjoaa heikommassa asemassa oleville uusille jäsenvaltioille tilaisuuden kehittyä.

Sanan kehittyä määritelmät

 • muuttua vähittäisten muutosten kautta
 • syntyä muista eliömuodoista

Esimerkit

 • Kannabikseen kehittyy nopeasti toleranssi.
 • Kehitysmaat ovat kehittyneet viime vuosina.
 • Linnut ovat kehittyneet dinosauruksista.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja