ReseptitHoroskooppiNauris.fiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisat

Sanan kiistämätön käännös suomi-englanti

 • undeniable
  Turkey's historic affiliation with Europe is undeniable. Turkin historiallinen yhteys Eurooppaan on kiistämätön. The role of the European Union in aid to Palestine is undeniable. Euroopan unionin merkitys Palestiinan avustamisessa on kiistämätön. In any case, the fact that she is Hungarian is already an undeniable asset. Joka tapauksessa se, että hän on unkarilainen, on jo kiistämätön etu.
 • incontrovertible
  uk
  I think no one would deny that it is an incontrovertible fact that cod stocks are at an all-time low in the Irish Sea. Minä uskon tieto lienee kiistämätön eikä varmastikaan virheellinen että Irlanninmeren turskakannat ovat historian alhaisimmat. Her statement that Hitler was evil is incontrovertible
 • irrefutable
  us
  This is irrefutable, just like the massacres of the Christians. Se on kiistämätön asia, aivan kuin kristittyjen murhatkin. in writing. - (EL) The decisions taken by the European Council in March are yet further irrefutable proof of the role of the ΕU as a mechanism for promoting the choices of capital. kirjallinen. - (EL) Eurooppa-neuvoston maaliskuussa tekemät päätökset ovat jälleen yksi kiistämätön todiste siitä, että EU toimii pääoman ohjaamien valintojen edistämiseksi.
 • undenied
 • unquestionable
  It is an unquestionable fact, however, that the human being is the most communicative being on earth. On kuitenkin kiistämätön tosiasia, että ihminen on maapallon vilkkaimmin viestivä olento. As Mr Obiols pointed out, negotiation is an unquestionable weapon for moving forward in that process and for advancing internal reforms in Turkey. Kuten Raimon Obiols huomautti, neuvottelut ovat kiistämätön ase tuossa prosessissa etenemisessä ja Turkin sisäisten uudistusten edistämisessä. This is an unquestionable right and a sine qua non for attaining the quality of life that we all aspire to, and which the Treaty of Lisbon reflects. Se on kiistämätön oikeus ja ehdoton edellytys saavuttaaksemme elämänlaadun, johon pyrimme, ja siitä säädetään Lissabonin sopimuksessa.
 • indisputable
  My third point is, therefore, indisputable. Kolmas huomioni on näin ollen kiistämätön. The need for common legislation within this environmental area is therefore indisputable. Yhteisen lainsäädännön tarve ympäristöasioiden alalla onkin kiistämätön. The report makes the indisputable observation that "Economic Europe is not yet a reality". . (FR) Mietinnössä esitetään kiistämätön toteamus, että "talouteen pohjautuvan Euroopan rakentaminen on vielä kesken".
 • uncontested
  What today appears a clear and obvious solution was far from uncontested when the discussion started. Se, mikä tänään tuntuu selvältä ja ilmeiseltä ratkaisulta, oli kaikkea muuta kuin kiistämätön, kun keskustelu alkoi.

Sanan kiistämätön määritelmät

Esimerkit

 • Tämä lienee ilmeisen kiistämätön fakta.
 • Tämä hypoteesi on toistaiseksi säilynyt kiistämättömänä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja