TV-ohjelmatReseptitTietovisatViihdeBlogitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan kiistämätön käännös suomi-englanti

 • undeniableTurkey's historic affiliation with Europe is undeniable. Turkin historiallinen yhteys Eurooppaan on kiistämätön. The role of the European Union in aid to Palestine is undeniable. Euroopan unionin merkitys Palestiinan avustamisessa on kiistämätön. In any case, the fact that she is Hungarian is already an undeniable asset. Joka tapauksessa se, että hän on unkarilainen, on jo kiistämätön etu.
 • incontrovertible
  uk
  I think no one would deny that it is an incontrovertible fact that cod stocks are at an all-time low in the Irish Sea. Minä uskon tieto lienee kiistämätön eikä varmastikaan virheellinen että Irlanninmeren turskakannat ovat historian alhaisimmat. Her statement that Hitler was evil is incontrovertible
 • irrefutable
  us
  This is irrefutable, just like the massacres of the Christians. Se on kiistämätön asia, aivan kuin kristittyjen murhatkin. in writing. - (EL) The decisions taken by the European Council in March are yet further irrefutable proof of the role of the ΕU as a mechanism for promoting the choices of capital. kirjallinen. - (EL) Eurooppa-neuvoston maaliskuussa tekemät päätökset ovat jälleen yksi kiistämätön todiste siitä, että EU toimii pääoman ohjaamien valintojen edistämiseksi.
 • undenied
 • unquestionableIt is an unquestionable fact, however, that the human being is the most communicative being on earth. On kuitenkin kiistämätön tosiasia, että ihminen on maapallon vilkkaimmin viestivä olento. As Mr Obiols pointed out, negotiation is an unquestionable weapon for moving forward in that process and for advancing internal reforms in Turkey. Kuten Raimon Obiols huomautti, neuvottelut ovat kiistämätön ase tuossa prosessissa etenemisessä ja Turkin sisäisten uudistusten edistämisessä. This is an unquestionable right and a sine qua non for attaining the quality of life that we all aspire to, and which the Treaty of Lisbon reflects. Se on kiistämätön oikeus ja ehdoton edellytys saavuttaaksemme elämänlaadun, johon pyrimme, ja siitä säädetään Lissabonin sopimuksessa.

Sanan kiistämätön määritelmät

Esimerkit

 • Tämä lienee ilmeisen kiistämätön fakta.
 • Tämä hypoteesi on toistaiseksi säilynyt kiistämättömänä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja