TV-ohjelmatViihdeHoroskooppiReseptitBlogitVaihtoautotTietovisat

Sanan takana käännös suomi-englanti

 • behind
  uk
  us
  He did so behind closed doors. Hän teki sen suljettujen ovien takana. The Swiss can hide behind the Alps. Sveitsiläiset voivat piileskellä Alppien takana. It is wine with tradition behind it. Se on viiniä, jonka takana on perinteitä.
 • above
  us
  A certain construction engineer told me once that above that splendid wooden ceiling there is fibreglass and rock wool. Eräs rakennusinsinööri sanoi minulle kerran, että tuon kauniin puukaton takana on lasivillaa, vuorivillaa. Above all, it is clear that the absolutisation of the Stability Pact is not only motivated by purely economic considerations, but is now a truly political aim. Näyttää ennen kaikkea selvältä, etteivät vakaussopimuksen ehdottoman soveltamisen takana ole pelkästään puhtaat taloudelliset syyt, vaan panokset ovat nyt aidosti poliittisia. In the final analysis, what counts in our political career, over and above the grand speeches we all make, is whether or not we are able to save or improve a few lives. Loppujen lopuksi poliittisella urallamme suurten sanojemme takana se, mikä merkitsee, on mahdollisuutemme pelastaa joitain ihmisiä tai parantaa heidän elämäänsä.
 • aback
  us
 • abaft
  us
  The captain stood abaft the wheelhouse.We drifted with the wind abaft.The mate sleeps abaft.
 • after
  us
  That is, after all, what is behind the fine rhetoric. Tämähän on oikeastaan kauniiden sanojen takana. After decades of discrimination and denial of rights, who is accusing who? Kun takana on vuosikymmeniä syrjintää ja oikeuksien kieltämistä, kuka syyttää ja ketä? Well, they are men who have women behind them looking after the home front. No, he ovat miehiä, joiden takana on naisia huolehtimassa kotirintamasta.
 • asternIf one ship is following another, the first is astern of the second
 • astern ofThe ship left a wake astern of her.
 • beyond
  us
  So, we must once again look beyond the words and face reality. Meidän on siis jälleen katsottava todellisuutta asiakirjojen ja sanojen takana. We have known for years what this dictator has been doing beyond our Eastern borders. Olemme tienneet jo vuosia, mitä tämä diktaattori tekee itärajamme takana. Beyond the Milky Way there are 300 billion other galaxies with countless stars and planets. Linnunradan takana on 300 miljardia muuta linnunrataa, joilla on lukemattomia tähtiä ja planeettoja.

Sanan takana määritelmät

 • taakse sijoittuneena, taka-alalla, taustalla
 • jonkin toisella puolella puhujasta katsottuna; taakse sijoittuneena; takaosassa

Esimerkit

 • Tässä kuvassa pitkät pojat seisovat takana.
 • Mies ja nainen ovat roskakorin takana.
 • Arvaahan sen! Ratin takana oli nainen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja