TietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitNauris.fiVaihtoautotBlogit

Sanan lämmitys käännös suomi-englanti

 • heating
  us
  Cooling and heating in the household sector constitute 40% of our current energy consumption. Kotitaloussektorin lämmitys ja jäähdytys muodostavat 40 prosenttia nykyisestä energiankulutuksestamme. We know that there is consensus for a focus on renewable energy, including heating and cooling. Tiedämme, että uusiutuvaan energiaan, lämmitys ja jäähdytys mukaan lukien, keskittymisestä vallitsee yksimielisyys. In Scandinavia, for example, domestic heating must be more expensive for all income groups than in southern Europe. Esimerkiksi Skandinaviassa kotitalouksien lämmitys on varmasti kaikille tuloryhmille kalliimpaa kuin Etelä-Euroopassa.
 • space heating
 • warming
 • heater
  us
  If the heater is to be installed in the passenger compartment it should be securely compartmented off. Jos kerran matkustamoon on tarkoitus asentaa lämmitys, se on suojattava turvallisesti. Turn on the heater; Im cold.The thug pumped two rounds from his heater into her.

Sanan lämmitys määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja