HoroskooppiTietovisatBlogitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotReseptit

Sanan keino käännös suomi-englanti

 • means
  us
  It must be a means, not an end. Sen on oltava keino, ei päämäärä. It is a means to political union. Se on keino saada aikaan poliittinen unioni. If it is a means, what is the end? Jos laajentuminen on keino, mikä on päämäärä?
 • avenue
  uk
  us
  The third avenue concerns taxation itself, Mr Monti, putting forward the desire for minimum common rules on savings, company taxes and transfrontier taxation. Kolmas keino koskee erityisesti verotusta ja toisin sanoen, hyvä Monti, se on toivomus säästöjä, yritysverotusta ja rajat ylittävää verotusta koskevien yhteisten vähimmäissääntöjen luomisesta.The resolution floats the idea of a solidarity contribution on air tickets, but that should not be the only avenue, and like Mrs Kinnock I should like to suggest other possibilities. Päätöslauselmassa haudotaan ajatusta lentolippujen yhteisvastuuverosta, mutta sen ei pitäisi olla ainut keino, ja jäsen Kinnockin tavoin haluan ehdottaa muita mahdollisuuksia. There are several avenues by which we can approach this problem
 • expedient
  us
  Most people, faced with a decision, will choose the most expedient option
 • mean
  us
  It must be a means, not an end. Sen on oltava keino, ei päämäärä. It is a means to political union. Se on keino saada aikaan poliittinen unioni. If it is a means, what is the end? Jos laajentuminen on keino, mikä on päämäärä?
 • means to an endRules are a means to an end, not an end in themselves. Säännöt eivät ole päämäärä sinänsä vaan keino saavuttaa päämäärä. Free trade is not the end; free trade is a means to an end. Vapaakauppa ei ole päämäärä; vapaakauppa on yksi keino saavuttaa päämäärä. We see the market not as an end in itself, but as a means to an end. Markkinat eivät ole meille itsetarkoitus vaan keino tavoitteen saavuttamiseksi.
 • medium
  us
  Small and medium-sized enterprises should be a good way to stimulate economies to fight against unemployment. Pienten ja keskisuurten yritysten pitäisi olla hyvä keino innostaa kansantalouksia torjumaan työttömyyttä. State aid for employment is an important way of stimulating the job market and small and medium-sized enterprises. Työllisyystuki on merkittävä keino stimuloida työmarkkinoita sekä pieniä ja keskisuuria yrityksiä. In the short and medium term there are probably no other ways to improve the situation; in the medium to long term it will not be enough. Lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä tämä on luultavasti ainut keino parantaa tilannetta; keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä se ei riitä.
 • mode
  us
  What was the mode of entry?After a series of early setbacks, her political campaign is in crisis mode.In insert mode, characters typed are directly inserted into the buffer
 • vehicle
  us
  It has an economic dimension but it is also a vehicle for conveying meaning and substance. Sillä on taloudellinen ulottuvuus, mutta se on myös keino välittää merkitystä ja sisältöä. The most significant vehicle to achieve this is the deep and comprehensive free trade area. Merkittävin keino tähän pyrittäessä on pitkälle menevä ja laaja-alainen vapaakauppa-alue. It was just a vehicle for further political integration and that is something that our citizens simply do not want. Se on ainoastaan keino syventää poliittista yhdentymistä, jota kansalaisemme eivät yksinkertaisesti halua.
 • way
  uk
  us
  That, Council, is the only way. Arvoisa neuvoston puheenjohtaja, se on ainoa keino. Proper globalisation is the way ... Oikeanlainen maailmanlaajuistuminen on keino? This is not the way to fight extremism. Tämä ei ole oikea keino torjua ääriliikkeitä.
 • wrench
  us
  With a surge of adrenaline, she wrenched the car door off and pulled out the injured manBe careful not to wrench your ankle walking along those loose stones!The plumber wrenched the pipes until they came loose

Sanan keino määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Millä keinoin olet ajatellut asian hoitaa?
 • Siihen löytyy monta keinoa.
 • Käänsin kiven paikoiltaan puinen kanki keinonani.
 • keinoelämä
 • keinonahka

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja