TV-ohjelmatNauris.fiHoroskooppiTietovisatVaihtoautotBlogitReseptit

Sanan keino käännös suomi-englanti

 • meansp
  us
  It must be a means, not an end. Sen on oltava keino, ei päämäärä. It is a means to political union. Se on keino saada aikaan poliittinen unioni. If it is a means, what is the end? Jos laajentuminen on keino, mikä on päämäärä?
 • avenue
  uk
  us
  The third avenue concerns taxation itself, Mr Monti, putting forward the desire for minimum common rules on savings, company taxes and transfrontier taxation. Kolmas keino koskee erityisesti verotusta ja toisin sanoen, hyvä Monti, se on toivomus säästöjä, yritysverotusta ja rajat ylittävää verotusta koskevien yhteisten vähimmäissääntöjen luomisesta.The resolution floats the idea of a solidarity contribution on air tickets, but that should not be the only avenue, and like Mrs Kinnock I should like to suggest other possibilities. Päätöslauselmassa haudotaan ajatusta lentolippujen yhteisvastuuverosta, mutta sen ei pitäisi olla ainut keino, ja jäsen Kinnockin tavoin haluan ehdottaa muita mahdollisuuksia. There are several avenues by which we can approach this problem.
 • expedient
  us
  Most people, faced with a decision, will choose the most expedient option.
 • mean
  us
  It must be a means, not an end. Sen on oltava keino, ei päämäärä. It is a means to political union. Se on keino saada aikaan poliittinen unioni. If it is a means, what is the end? Jos laajentuminen on keino, mikä on päämäärä?
 • medium
  us
  Small and medium-sized enterprises should be a good way to stimulate economies to fight against unemployment. Pienten ja keskisuurten yritysten pitäisi olla hyvä keino innostaa kansantalouksia torjumaan työttömyyttä. State aid for employment is an important way of stimulating the job market and small and medium-sized enterprises. Työllisyystuki on merkittävä keino stimuloida työmarkkinoita sekä pieniä ja keskisuuria yrityksiä. In the short and medium term there are probably no other ways to improve the situation; in the medium to long term it will not be enough. Lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä tämä on luultavasti ainut keino parantaa tilannetta; keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä se ei riitä.
 • mode
  us
  What was the mode of entry?In insert mode, characters typed are directly inserted into the buffer
 • vehicle
  us
  It has an economic dimension but it is also a vehicle for conveying meaning and substance. Sillä on taloudellinen ulottuvuus, mutta se on myös keino välittää merkitystä ja sisältöä. The most significant vehicle to achieve this is the deep and comprehensive free trade area. Merkittävin keino tähän pyrittäessä on pitkälle menevä ja laaja-alainen vapaakauppa-alue. It was just a vehicle for further political integration and that is something that our citizens simply do not want. Se on ainoastaan keino syventää poliittista yhdentymistä, jota kansalaisemme eivät yksinkertaisesti halua.
 • way
  uk
  us
  That, Council, is the only way. Arvoisa neuvoston puheenjohtaja, se on ainoa keino. Proper globalisation is the way ... Oikeanlainen maailmanlaajuistuminen on keino? This is not the way to fight extremism. Tämä ei ole oikea keino torjua ääriliikkeitä.
 • wrench
  us
  With a surge of adrenaline, she wrenched the car door off and pulled out the injured man. Be careful not to wrench your ankle walking along those loose stones! The plumber wrenched the pipes until they came loose.
 • angle
  us
  the angle between lines A and BThe angle between lines A and B is π/4 radians, or 45 degreesan angle of a building
 • artifice
 • lever
  Social progress is a lever for ending the crisis. Sosiaalinen edistyminen on keino lopettaa kriisi. The Stockholm Programme, which is largely based on Commission input and proposals, will be a key lever to make this happen. Tukholman ohjelma, joka perustuu laajalti komission panokseen ja ehdotuksiin, on keskeinen keino, jolla se toteutetaan. A clear, explicit and solid legal base in the Treaty would provide another lever for the funding of a project of this nature. Perustamissopimuksessa oleva selkeä, täsmällinen ja vakaa oikeusperusta olisi eräs keino saada rahoitusta tällaiselle hankkeelle.
 • method
  us
  It is a cheap but effective method. Se ei ole kallis keino, mutta se on tehokas. Above all, it is a method that preserves national sovereignty. Se on ennen kaikkea keino, joka säilyttää valtioiden suvereniteetin. The most expensive and most unproductive method is to store beef. Kallein ja tuottamattomin keino on lihan varastoiminen.
 • resort to
 • resources
  us
  Financial resources are only a means of achieving the objectives. Rahoitusvarat ovat ainoastaan keino saavuttaa tavoitteet. In a market economy, taxation is the proper tool for regulating the use of resources. Markkinataloudessa verotus on asianmukainen keino säännellä luonnonvarojen käyttöä. I believe we should find a way of cofinancing digitisation from the Union's resources. Mielestäni meidän pitäisi löytää keino yhteisrahoittaa digitointia unionin varoista.

Sanan keino määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Millä keinoin olet ajatellut asian hoitaa?
 • Siihen löytyy monta keinoa.
 • Käänsin kiven paikoiltaan puinen kanki keinonani.
 • keinoelämä
 • keinonahka

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja