TV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotHoroskooppiReseptitBlogitNauris.fi

Sanan lisää käännös suomi-englanti

 • additionally
 • another
  uk
  us
  We need at least another year. Tarvitsemme ainakin yhden vuoden lisää. It is another layer, so to speak. Se on vain ikään kuin yksi kerros lisää. Every month, another 50 000 join them. Joka kuukausi heitä tulee 50 000 lisää.
 • second
  uk
  us
  greater flexibility in the second pillar; lisää joustavuutta toiseen pilariin, My second observation is that this field needs more research. Toinen huomioni on, että tällä alalla tarvitaan lisää tutkimusta. Secondly, the schools themselves would like more autonomy. Toiseksi koulut itse haluaisivat lisää määräysvaltaa.
 • add
  us
  In actual fact, it adds nothing. Itse asiassa se ei tuo mitään lisää. I will not add anything regarding agriculture. En lisää mitään maatalouskysymykseen. Some are asking what the point is, and what it adds. Jotkut ovat kysyneet, mistä on kyse ja mitä se tuo lisää.
 • more
  uk
  us
  More equality, more equal rights. Lisää tasa-arvoa, lisää oikeudenmukaisuutta. We would have more jobs and more prosperity. Se toisi meille lisää työpaikkoja ja lisää vaurautta. More hotels, more golf courses, Commissioner? Lisää hotellejako, lisää golfkenttiäkö, arvoisa komission jäsen?

Sanan lisää määritelmät

Esimerkit

 • Haluaisin lisää kahvia.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja