BlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatViihde

Sanan luona käännös suomi-englanti

 • at
  us
  I went there for a democratic debate. Kävin niiden luona demokraattisen keskustelun merkeissä. In late January I tried to visit Dr Ayman Nour in prison. Yritin tammikuun lopulla vierailla Ayman Nourin luona vankilassa. Our thoughts and prayers are with his family at this time. Nyt ajatuksemme ja rukouksemme ovat häneen perheensä luona.
 • by
  us
  Consistent checks by producers, but also by farmers, must supplement the system. Järjestelmää on täydennettävä valmistajien sekä myös maataloustuottajien luona tehtävillä johdonmukaisilla tarkastuksilla. Untenable situations have arisen at the Eurotunnel caused by stowaways on trains. Eurotunnelin luona on syntynyt kestämättömiä tilanteita junien salamatkustajien vuoksi. Our thoughts are with those who lost their lives, were injured or made homeless and everyone else affected by this disaster. Ajatuksemme ovat niiden luona, jotka menettivät henkensä, loukkaantuivat tai joutuivat kodittomiksi, ja kaikkien niiden luona, joihin tämä katastrofi vaikutti.
 • with
  us
  My thoughts are also with the victims. Ajatukseni ovat myös uhrien luona. We deplore it, and our thoughts are with their families. Me pidämme sitä valitettavana, ja ajatuksemme ovat heidän omaistensa luona. Our thoughts and prayers are with his family at this time. Nyt ajatuksemme ja rukouksemme ovat häneen perheensä luona.

Sanan luona määritelmät

 • jonkin välittömässä läheisyydessä
 • jonkun kotona; tykönä

Esimerkit

 • Odotan tämän kiven luona.
 • Kävimme eilen tätini luona.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja