TV-ohjelmatReseptitNauris.fiHoroskooppiVaihtoautotBlogitTietovisat

Sanan luona käännös suomi-englanti

 • at
  us
  I went there for a democratic debate. Kävin niiden luona demokraattisen keskustelun merkeissä. In late January I tried to visit Dr Ayman Nour in prison. Yritin tammikuun lopulla vierailla Ayman Nourin luona vankilassa. Our thoughts and prayers are with his family at this time. Nyt ajatuksemme ja rukouksemme ovat häneen perheensä luona.
 • by
  us
  Consistent checks by producers, but also by farmers, must supplement the system. Järjestelmää on täydennettävä valmistajien sekä myös maataloustuottajien luona tehtävillä johdonmukaisilla tarkastuksilla. Untenable situations have arisen at the Eurotunnel caused by stowaways on trains. Eurotunnelin luona on syntynyt kestämättömiä tilanteita junien salamatkustajien vuoksi. Our thoughts are with those who lost their lives, were injured or made homeless and everyone else affected by this disaster. Ajatuksemme ovat niiden luona, jotka menettivät henkensä, loukkaantuivat tai joutuivat kodittomiksi, ja kaikkien niiden luona, joihin tämä katastrofi vaikutti.
 • with
  us
  My thoughts are also with the victims. Ajatukseni ovat myös uhrien luona. We deplore it, and our thoughts are with their families. Me pidämme sitä valitettavana, ja ajatuksemme ovat heidän omaistensa luona. Our thoughts and prayers are with his family at this time. Nyt ajatuksemme ja rukouksemme ovat häneen perheensä luona.
 • attendance
  You will have noticed that the attendance lists have not yet been posted at the entrance to the chamber. Lienette huomanneet, että läsnäololistat eivät ole vielä salin sisäänkäynnin luona. Attendance at the meeting is required.The class sat down so that the teacher could take attendance.

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja