VaihtoautotBlogitViihdeTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatReseptit

Sanan lyhyesti sanottuna käännös suomi-englanti

  • in a nutshell
    Or, in a nutshell, manipulation. Kyse on siis lyhyesti sanottuna manipuloinnista. In a nutshell, we must do three things now. Lyhyesti sanottuna meidän on tehtävä nyt kolme asiaa. In a nutshell, this report stands for a militarised and imperialist Europe. Lyhyesti sanottuna mietinnössä ajetaan militarisoitua ja imperialistista Eurooppaa.
  • in short
    In short, there is a legal void. Lyhyesti sanottuna, kyse on oikeudellisesta tyhjiöstä. In short, nothing has happened. Lyhyesti sanottuna mitään ei ole tapahtunut. In short, it wants to liberalise. Lyhyesti sanottuna siinä halutaan vapauttamista.
  • long story short
    To cut a long story short, the way this deal has come about is not right. Lyhyesti sanottuna tapa, jolla tähän sopimukseen on päästy, ei ole oikea. To cut a long story short, the conductor of such a mediocre brass band had a dual task. Lyhyesti sanottuna tällaisen keskinkertaisen torvisoittokunnan johtajalla oli kaksoistehtävä. Land is expropriated, the ground concreted over, 150 000 hectares of vines have flooded, and this is why, to cut a long story short, the area is swamped. Maat pakkolunastetaan ja peitetään betonilla, ja nyt 150� 000� hehtaaria viininviljelysmaata on jäänyt tulvien alle. Lyhyesti sanottuna alue on näin muuttunut suoksi.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja