ReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatNauris.fiBlogitTV-ohjelmat

Sanan maksaa takaisin käännös suomi-englanti

 • pay back
  He paid her back with interest.He paid back all the money he owed her.He paid them back for their conniving.
 • refund
  The leaders must opt for a non-refundable grant from the Union's budget, either on an extraordinary basis, or financed by future Union budgets. Johtajien on valittava unionin talousarviosta maksettava tuki, jota ei tarvitse maksaa takaisin, joko poikkeuksellisena tukena tai tulevista unionin talousarvioista rahoitettavana. For this to be possible, it is essential not only to give Haiti non-refundable aid, but also to make sure that the country and its society are given a fresh start. Jotta tämä olisi mahdollista, on tärkeää antaa Haitille apua, jota ei tarvitse maksaa takaisin, mutta myös varmistaa, että maalle ja sen yhteiskunnalle annetaan mahdollisuus uuteen alkuun. If you find this computer for sale anywhere at a lower price, well refund you the difference.
 • rebate
 • repay
  us
  The right to earlier repayment must also be improved. Myös oikeutta maksaa takaisin ennenaikaisesti olisi parannettava. They do not, however, have to repay more than the amount of the aid plus interest. Niiden ei kuitenkaan tarvitse maksaa takaisin enempää kuin tukisumma korkoineen. If the state accepts credit that it cannot repay, it is burdening the next generation. Jos valtio ottaa lainoja, joita se ei voi maksaa takaisin, se rasittaa seuraavaa sukupolvea.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja