VaihtoautotHoroskooppiBlogitReseptitViihdeTV-ohjelmatTietovisat

Sanan nykyään käännös suomi-englanti

 • nowadays
  us
  We are not nowadays a fan club. Me emme ole nykyään mikään fanikerho. Migration is nowadays a huge phenomenon. Maahanmuutto on nykyään valtava ilmiö. Innovation is a name given to anything nowadays. Innovointi-sanaa käytetään nykyään kaikkien asioiden yhteydessä.
 • today
  uk
  us
  Today we have a budget surplus. Nykyään talousarviomme on ylijäämäinen. Europe is a social project today. Eurooppa on nykyään sosiaalinen hanke. That figure today is barely 1.12%. Nykyään se on hädin tuskin 1,12 prosenttia.
 • now
  uk
  us
  But what is the situation now? Mutta millainen tilanne on nykyään? Such alternatives do exist now. Tällaisia vaihtoehtoja on nykyään saatavilla. Do we have too many Councils now? Onko meillä nykyään liian paljon neuvostoja?
 • these days
  That never gets mentioned these days. Sitä ei ikinä mainita nykyään. These days, companies are commodities. Nykyään yritykset ovat hyödykkeitä. These days, we need to involve the citizens. Nykyään meidän on saatava kansalaiset mukaan.

Sanan nykyään määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja