BlogitViihdeTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiReseptitVaihtoautot

Sanan oikeudenmukaisuus käännös suomi-englanti

 • justice
  us
  True peace and justice do not ensue from people. Todellinen rauha ja oikeudenmukaisuus eivät ole ihmisten aikaansaannoksia. Only true justice can guarantee peace for all of us. Vain todellinen oikeudenmukaisuus voi taata rauhan meille kaikille. The arguments for it include both efficiency and justice. Niitä puoltaviin väitteisiin kuuluvat sekä tehokkuus että oikeudenmukaisuus.
 • equity
  Environmental objectives must incorporate countries such as China and India, they must incorporate equity. Ympäristötavoitteisiin täytyy sisältyä Kiinan ja Intian kaltaiset maat, ja niihin täytyy sisältyä oikeudenmukaisuus. The White Paper addressed equity and distributional issues as well as the problems faced in peripheral areas. Valkoisessa kirjassa käsiteltiin oikeudenmukaisuus- ja jakeluasioita sekä reuna-alueiden ongelmia. This focus aims to accelerate European Union action in three key areas: governance, interconnection and equity. Tavoitteena on vauhdittaa Euroopan unionin toimintaa kolmella keskeisellä alalla, jotka ovat hallinto, keskinäinen yhteys ja oikeudenmukaisuus.
 • fairness
  Re-distribution must ensure fairness. Uudelleen jakamisella on varmistettava oikeudenmukaisuus. How, then, do we balance efficiency and fairness? Kuinka tehokkuus ja oikeudenmukaisuus olisivat sovitettavissa yhteen? Fairness is also important at the level of the citizen. Oikeudenmukaisuus on yhtä tärkeää kansalaisten tasolla.

Sanan oikeudenmukaisuus määritelmät

 • yleistä oikeuskäsitystä vastaava teko tai toimi; samassa asemassa olevien kohtelu samalla tavalla

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja