Nauris.fiBlogitReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppi

Sanan oikeudenmukainen käännös suomi-englanti

 • fair
  us
  This exchange is anything but fair. Tämä vaihtokauppa on kaikkea muuta kuin oikeudenmukainen. The report is demanding but fair. Mietintö on vaativa mutta oikeudenmukainen. This I consider to be a fair solution. Mielestäni tämä on oikeudenmukainen ratkaisu.
 • just
  us
  A just solution must be found. Asiaan on löydettävä oikeudenmukainen ratkaisu. So it is not a socially just policy. Tämä ei siis ole sosiaalisesti oikeudenmukainen politiikka. Again this is a just and correct principle. Jälleen tämä on oikeudenmukainen ja tarkoituksenmukainen periaate.
 • equitable
  I think it is an equitable document. Minusta se on oikeudenmukainen asiakirja. It was the only equitable and honourable outcome. Se oli ainoa oikeudenmukainen ja kunniallinen lopputulos. Then social representation would really be equitable. Tällöin yhteiskunnallinen edustus olisi aidosti oikeudenmukainen.
 • righteous
  us
  John Hume was always a righteous man but not necessarily a self-righteous one. John Hume on aina ollut oikeudenmukainen, mutta ei kuitenkaan omahyväinen. Human beings should take a righteous path, and so should art. We should promote kindness and beauty through artrighteous rage
 • impartial
  It must, I repeat, be neutral, fair and impartial. Totean vielä kerran, että järjestelmämme on oltava puolueeton ja oikeudenmukainen. From whose point of view would such a decision be impartial? Kenen kannalta tällainen päätös olisi oikeudenmukainen? Thirdly, the system has to be impartial and fair to present and future Members. Kolmanneksi järjestelmän on oltava puolueeton ja oikeudenmukainen sekä nykyisten että tulevien jäsenten kannalta.
 • upstanding
  An upstanding merchant will exchange a faulty product.Please be upstanding for His Worship the Mayor.

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja