TV-ohjelmatBlogitHoroskooppiTietovisatNauris.fiVaihtoautotReseptit

Sanan oikeutettu käännös suomi-englanti

 • justifiable
 • righteous
  us
  Human beings should take a righteous path, and so should art. We should promote kindness and beauty through artrighteous rage
 • just
  us
  The request for a 5% increase in the next budget is therefore just and necessary. Vaatimus viiden prosentin lisäyksestä seuraavassa talousarviossa on siten oikeutettu ja tarpeellinen. Perhaps this is a justifiable area for concern, but there is a real risk of going off the rails here. Huoli on kenties oikeutettu, mutta liioittelun vaara on todellinen. I think, however, that these just criticisms of individuals should in some way prompt us to examine our consciences. Minusta tuntuu kuitenkin, että tämä oikeutettu kritiikki toimii varmasti tietyllä tavalla omantunnon kokeena.
 • justified
  us
  I think the question is justified. Luulen, että kysymys on oikeutettu. A supply monopoly cannot be justified. Kukaan toimittaja ei ole oikeutettu monopoliasemaan. This fear is completely justified at present. Tämä pelko on tällä hetkellä täysin oikeutettu.
 • legitimate
  I believe this to be a legitimate request. Tämä on mielestäni oikeutettu vaatimus. The aspect of timing was a legitimate concern. Sen ajoitus oli oikeutettu huolenaihe. We consider their protest to be legitimate and we support them. Heidän protestinsa on mielestämme oikeutettu, ja olemme heidän kanssaan samaa mieltä.
 • legitimized
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja