VaihtoautotViihdeReseptitTietovisatBlogitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan peruuttamaton käännös suomi-englanti

 • indelible
  us
  This ink spot on the contract is indelibleThis stain on my shirt is indelibleThat horrible story just might make an indelible impression on the memory
 • destructiveCatabolism is a destructive metabolism that involves the breakdown of molecules and release of energyBlurring an image is a destructive operation, but rotating an image is not
 • irreparableI wonder, also, whether the citizens of these countries, who only yesterday shook off the yoke of Communism, are aware of the irreparable loss of sovereignty involved in the adoption of the euro? Ihmettelen samoin, tietävätkö kansalaiset noissa maissa, jotka ovat vasta karistaneet kommunismin ikeen niskastaan, että euron käyttöönottoon liittyy peruuttamaton itsemääräämisoikeuden menettäminen?
 • irreversibleGlobalisation is an irreversible fact. Globalisaatio on peruuttamaton ilmiö. We must now reward that irreversible process. Meidän on nyt palkittava tämä peruuttamaton prosessi. Europe's integration process is not irreversible. Euroopan unionin yhdentymisprosessi ei ole peruuttamaton.
 • irrevocableThe death penalty is irrevocable. Kuolemantuomio on peruuttamaton. Enlargement is irrevocable and absolutely necessary. Laajentuminen on peruuttamaton ja täysin välttämätöntä. The process is now irrevocable. Prosessi on nyt peruuttamaton.

Sanan peruuttamaton määritelmät

Esimerkit

 • Käytäntöön laitettu kuolemanrangaistus on peruuttamaton rangaistus.
 • peruuttamaton ajanvaraus

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja