VaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitReseptitTietovisatNauris.fi

Sanan pohjoinen käännös suomi-englanti

 • north
  uk
  us
  North/South cooperation to combat drugs Pohjoinen-etelä -yhteistyö ja huumausaineiden vastainen toiminta I understand that this is not just a north versus south issue. Ymmärrän, että kyse ei ole pelkästään pohjoinen vastaan etelä -asetelmasta. On which side does the EU really stand in the global North-South conflict? Kenen puolella EU oikeastaan on maailmanlaajuisessa pohjoinen-etelä-konfliktissa?
 • northern
  us
  Now the Northern breeze is very welcome. Tällä hetkellä pohjoinen tuulahdus on erittäin tervetullut. Another good example is the Northern Dimension. Toinen hyvä esimerkki on pohjoinen ulottuvuus. The northern gas supply route from Russia is important. Pohjoinen kaasunkuljetusreitti Venäjältä on tärkeä.
 • northerly
 • septentrional
 • up
  us
  I looked up and saw the airplane overhead.I will mix up the puzzle pieces.Tear up the contract.
 • arctic
  us
  The Northern Dimension has to do with EU-Russia relations, but it also has to do with something much wider than that across the whole of the high north and the Arctic. Pohjoinen ulottuvuus liittyy EU:n ja Venäjän suhteisiin, mutta se on myös huomattavasti laajempi käsite, joka liittyy kaikkiin pohjoisiin ja arktisiin alueisiin. The Northern Dimension is a wide-ranging EU policy which governs EU relations with the north-west Russian areas, including Kaliningrad, the Baltic and the Arctic Sea regions. Pohjoinen ulottuvuus on laaja-alainen EU-politiikan ala, joka kattaa EU:n suhteet Venäjän luoteisalueisiin, muun muassa Kaliningradiin sekä Baltian ja Jäämeren alueisiin. We also hope that a reinforced Northern Dimension will help clarify the work and division of labour associated with the diverse network of cooperation in the Baltic and Arctic Regions. Toivomme myös, että vahvistettu pohjoinen ulottuvuus auttaa selkeyttämään Itämeren ja arktisen alueen moninaisen yhteistyöverkoston toimintaa ja työnjakoa.
 • boreal
 • northward
  us
 • septenentrional

Sanan pohjoinen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja