TV-ohjelmatViihdeTietovisatReseptitVaihtoautotBlogitHoroskooppi

Sanan punta käännös suomi-englanti

 • pound
  us
  One of the other issues that is really affecting them at the moment is the strong pound against the ECU, against the green pound rates. Toinen asia, jolla on heille suuri merkitys tällä hetkellä on vahva punta suhteessa ecuun, suhteessa punnan vihreään valuuttakurssiin. Now we have a new travel agency coming in to takeover, maybe to save the Community a few pounds. Nyt asiat ottaa hoitaakseen uusi matkatoimisto, ehkä siksi, että yhteisöltä säästyisi muutama punta. Britain and Germany employ more than double the staff numbers, pound for pound, mark for mark, in managing their aid programmes. Yhdistynyt kuningaskunta ja Saksa työllistävät punta punnalta ja markka markalta yli kaksi kertaa niin paljon henkilökuntaa apuohjelmiensa hallinnoimiseen.
 • pound sterling
  Europe is about solidarity and we all are linked together: even the pound sterling reflects on the euro. Euroopassa on kyse yhteisvastuusta ja me olemme kaikki sidoksissa toisiimme. Jopa punta on sidoksissa euroon. Andorra uses the euro, the Channel Islands use the pound sterling, but they pick and choose which laws they want to follow. Andorran valuuttana on euro ja Kanaalisaarilla on käytössä punta, mutta molemmat noudattavat lainsäädäntöä valikoiden. The pound sterling is certainly putting many of my small businesses, especially in border regions, out of work and they are experiencing considerable difficulty. Englannin punta kaataa useita pieniä yrityksiäni erityisesti rajaseuduilla ja niillä on suuria vaikeuksia.
 • sterling
  Europe is about solidarity and we all are linked together: even the pound sterling reflects on the euro. Euroopassa on kyse yhteisvastuusta ja me olemme kaikki sidoksissa toisiimme. Jopa punta on sidoksissa euroon. Andorra uses the euro, the Channel Islands use the pound sterling, but they pick and choose which laws they want to follow. Andorran valuuttana on euro ja Kanaalisaarilla on käytössä punta, mutta molemmat noudattavat lainsäädäntöä valikoiden. Does he not care that inflation in Britain is greater than it is in the euro area and that sterling is a fragile currency? Eikö hän välitä siitä, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa inflaatio on suurempi kuin euroalueella ja että punta on epävakaa valuutta?

Sanan punta määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja