ReseptitViihdeTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitHoroskooppi

Sanan sterling käännös englanti-suomi

  • laadukas
  • erinomainen
    Tästä on osoituksena jäsen van den Bosin erinomainen mietintö, josta aiemmin keskustelimme. Mr van den Bos' sterling report, which was discussed earlier, bears witness to this. Olen erityisen mielissäni siitä, että maanmieheni Schlyterin erinomainen työ on saanut näin laajan kannatuksen. I am especially pleased that there is such broad support for the sterling work done by my compatriot Mr Schlyter. Arvoisa puhemies, toivon, että Lalumièren erinomainen mietintö ei saa tällä kertaa aikaan konsensusta vain parlamentissa, vaan että myös neuvosto ottaa sen huomioon. Mr President, I hope that Mrs Lalumière' s sterling report will this time not only meet with widespread agreement in Parliament but will also be heard in the Council.
  • korkealaatuinen
    korkealaatuista öljyttyä nahkaa
  • punta
    Euroopassa on kyse yhteisvastuusta ja me olemme kaikki sidoksissa toisiimme. Jopa punta on sidoksissa euroon. Europe is about solidarity and we all are linked together: even the pound sterling reflects on the euro. Andorran valuuttana on euro ja Kanaalisaarilla on käytössä punta, mutta molemmat noudattavat lainsäädäntöä valikoiden. Andorra uses the euro, the Channel Islands use the pound sterling, but they pick and choose which laws they want to follow. Eikö hän välitä siitä, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa inflaatio on suurempi kuin euroalueella ja että punta on epävakaa valuutta? Does he not care that inflation in Britain is greater than it is in the euro area and that sterling is a fragile currency?

Sanan sterling määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja