Nauris.fiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogitHoroskooppi

Sanan riippumaton käännös suomi-englanti

 • independent
  us
  The second key element is 'independent expertise'. Toinen tärkeä seikka on "riippumaton asiantuntemus". So I shall be free and independent'. Sanoitte olevanne vapaa ja riippumaton. I am glad that the ECB is independent. Olen iloinen, että EKP on riippumaton.
 • free
  uk
  us
  So I shall be free and independent'. Sanoitte olevanne vapaa ja riippumaton. Austria is a free, independent and sovereign country. Itävalta on vapaa, riippumaton ja täysivaltainen kansakunta. A free, independent and diverse mass media is a fundamental right. Vapaa, riippumaton ja monipuolinen joukkotiedotus on perusoikeus.
 • absolute
  uk
  us
  There absolutely must be an independent body monitoring the power stations in each Member State. Jokaisessa jäsenvaltiossa on ehdottomasti oltava riippumaton elin valvomassa voimaloita. The sovereign Bank with absolute power: that really is an extraordinary innovation in the history of government of the people! Riippumaton itsevaltainen pankki, mikä tavaton uudistus kansainvallan historiassa! It is important that the report, when adopted by STOA, is seen to be absolutely objective and scientifically independent. On tärkeää, että STOA:n hyväksymä tutkimus on täysin objektiivinen ja tieteellisesti riippumaton.
 • maverick
  us
  He made a maverick decision. She is such a maverick person
 • autonomous
  us
  The secretariat could also have a separate legal personality with an autonomous status. Sihteeristö voisi myös olla erillinen, riippumaton oikeushenkilö. The European Central Bank is autonomous, and my group is surely the one which always stressed this most. Euroopan keskuspankki on riippumaton elin, ja minun ryhmäni on varmasti se, joka on aina korostanut sitä kaikkein voimakkaimmin. The European Central Bank is autonomous. It is committed in the first instance to ensuring price stability. Euroopan keskuspankki on riippumaton elin, joka on ensi sijassa vastuussa hintojen vakaudesta.
 • indie (independent)
 • mugwump
 • self-contained
  a self-contained apartmenta self-contained classrooma self-contained person
 • self-sufficient
 • unaffiliated
  us

Sanan riippumaton määritelmät

 • sellainen, joka tai mikä ei ole muista tai muusta riippuvainen
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja