TV-ohjelmatBlogitTietovisatVaihtoautotNauris.fiReseptitHoroskooppi

Sanan sattumanvarainen käännös suomi-englanti

 • accidental
  us
 • aleatory
  us
 • coincidental
 • fortuitous
  Mr President, today, a fortuitous left-wing majority of five votes has done damage to the cause of human rights. Arvoisa puhemies, viiden äänen sattumanvarainen vasemmistoenemmistö on tänään aiheuttanut vahinkoa ihmisoikeuksille.
 • haphazard
  us
  However, this is not happening and, on the contrary, the procedure for determining this support has been haphazard and arbitrary. Näin ei kuitenkaan ole, vaan tuen määrittämisprosessi on päinvastoin ollut sattumanvarainen ja mielivaltainen. Do not make such haphazard changes to the settings; instead, adjust the knobs carefully, a bit at a time
 • hazardous
 • random
  us
  Lastly, there is the issue about exempting hospitals and social housing, which we, too, regard as a rather random selection. Lopuksi on vielä kysymys sairaaloiden ja sosiaalisen asuntotuotannon vapauttamisesta, mikä on meidänkin mielestämme melko sattumanvarainen valinta. These are not a random collection of disparate items. They are linked by the constant guiding principle that our action must meet the practical needs of Europe's citizens and protect their interests. Tämä ei ole sattumanvarainen kokoelma hajanaisia hankkeita, vaan sen johtavana ajatuksena on aina sama seikka: kansalaisten konkreettisiin vaatimuksiin vastaaminen ja heidän eduistaan huolehtiminen. The party was boring. It was full of randoms
 • stochastic
  us
 • arbitrary
  us
  We believe that Amendment No 7 is arbitrary, discriminatory and partisan. Lisäksi tarkistuksessa 7 esitetty ehdotus on mielestämme sattumanvarainen, syrjivä ja lisäksi lahkolainen. Only a few years ago it was nothing more than an arbitrary shopping list of legislative and non-legislative proposals. Vielä muutama vuosi sitten se oli vain sattumanvarainen lainsäädäntö- ja muista kuin lainsäädäntöehdotuksista koostuva ostoslista. It follows that we have to clarify what our plans for today’s Europe are, and set ourselves goals, rather than decide on an arbitrary figure. Tästä seuraa, että meidän on selvitettävä, mitä suunnitelmia meillä on tällä hetkellä Eurooppaa varten, ja asetettava itsellemme tavoitteet, eikä pelkästään lyötävä lukkoon sattumanvarainen luku.
 • wanton
  The young man wantoned away his inheritance.

Sanan sattumanvarainen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja