VaihtoautotReseptitBlogitTV-ohjelmatViihdeTietovisatHoroskooppi

Sanan sattuma käännös suomi-englanti

 • accident
  us
  But even if it is by accident, it is still unacceptable. Oli kysymyksessä sitten sattuma tai ei, tätä ei voida missään nimessä hyväksyä. It was not by accident that we spent five years together. Ei ole sattuma, että me vietimme viisi vuotta yhdessä. It is no accident that the Czech Republic leads the field in this statistic. Ei ole mikään sattuma, että Tšekin tasavalta on tämän tilaston kärjessä.
 • coincidence
  us
  It seems to be a happy coincidence. Tämä näyttää olevan hauska sattuma. Of course, all I can do is think what an extraordinary coincidence that is. Voin luonnollisesti vain ihmetellä, miten ihmeellinen sattuma se on. It is no coincidence that today's agenda started with the Commission working paper. Ei ole sattuma, että tämän päivän esityslistalla on ensimmäisenä komission valmisteluasiakirja.
 • adventure
  us
  A life full of adventureshis sense of adventure
 • chance
  uk
  us
  This was not by chance, Mrs Schörling. Se ei ole pelkkä sattuma, hyvä jäsen. Mr President, chance often has a hand in things. Arvoisa puhemies, asioita ohjaa usein sattuma. Madam President, chance occasionally organises things rather well. Arvoisa puhemies, sattuma saa toisinaan paljon aikaan.
 • fortuity
 • fortune
  us
  She read my fortune. Apparently I will have a good love life this week, but I will have a bad week for moneyFortune favors the braveHes amassed a small fortune working in the Middle East
 • incidentalThat character, though colorful, is incidental to the overall plot.Shes costing us a lot in incidentals.
 • occurrence

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja