HoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitTietovisatViihde

Sanan suomenkielinen käännös suomi-englanti

  • Finnish
    uk
    Another linguistic outrage is the fact that the European Parliament visitor's service no longer has a Finnish-speaking official. Kieliväkivaltaa on myös se, että Euroopan parlamentin omista vierailijapalveluista on poistettu suomenkielinen vastuuhenkilö. Madam President, I would like to draw your attention to the fact that the Finnish language programmes have been removed from Parliament' s television network. Arvoisa puhemies, haluaisin kiinnittää huomiota siihen, että parlamentin televisioverkosta on poistunut suomenkielinen ohjelmisto. It is unaffected because the Finnish version is wrong, but the amendment to Paragraph 12 does indeed alter the substance, and I should like to draw attention to this. Ei aiheuta, koska suomenkielinen versio on virheellinen, mutta kohtaa 12 koskeva muutosesitys aiheuttaa kyllä muutoksia sisältöön ja sen haluaisin tuoda esille.
  • Finnish-speakingAnother linguistic outrage is the fact that the European Parliament visitor's service no longer has a Finnish-speaking official. Kieliväkivaltaa on myös se, että Euroopan parlamentin omista vierailijapalveluista on poistettu suomenkielinen vastuuhenkilö.
  • Finnophone
  • Suomic

Sanan suomenkielinen määritelmät

Esimerkit

  • Suomenkieliset ovat enemmistönä useimmissa Suomen kunnissa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja