HoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmatTietovisatBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan suostumus käännös suomi-englanti

 • consent
  us
  Finally, another major ethical issue is the question of donor consent. Merkittävä eettinen kysymys on myös luovuttajan suostumus. The consent or non-consent of the victim is not always relevant - in fact, it is far from being relevant. Uhrin suostumus tai kieltäytyminen ei ole aina olennainen asia; asia on jopa kaikkea muuta kuin olennainen. Commissioner, you say that once someone has used Twitter they have given consent, but what does 'consent' really mean? Arvoisa komission jäsen, te sanotte, että kun joku on käyttänyt Twitteriä, niin hän on antanut suostumuksensa, mutta mitä "suostumus" oikeastaan tarkoittaa?
 • accord
  us
  the accord of light and shade in paintingThe Geneva Accord of 1954 ended the French-Indochinese WarNobody told me to do it. I did it of my own accord
 • assent
  I have to obtain the assent of Parliament before putting Amendment No 70 to the vote. Minun on saatava parlamentin suostumus, ennen kuin äänestämme tarkistuksesta 70. After all, Parliament's assent was needed for the Lomé Convention to come into force. Tarvitaanhan parlamentin suostumus myös Lomén sopimuksen voimaantuloon. This is necessary as a result of the vote to give assent to the agreement on trade in bananas agreed at the WTO. Se on välttämätöntä, koska äänestyksessä annetaan suostumus WTO:ssa banaanien kaupasta tehdylle sopimukselle.
 • accession
  us
  a kings accession to a confederacy
 • acclamation
  With no one running against her, she won by acclamation
 • acquiescence
 • adhesion
 • appro
 • approbation
  us
 • approval
  us
  However, we must ensure that any amendment to the classification also requires the prior approval of the Member States. On kuitenkin varmistettava, että luokituksen muuttamiseen tarvitaan myös etukäteen jäsenvaltioiden suostumus. In the light of the Commission's recent approval of aid for the motor vehicle industry, was that decision not discriminatory? Kun otetaan huomioon komission hiljattainen suostumus tukea moottoriajoneuvoalaa, eikö tämä päätös näissä olosuhteissa ole luonteeltaan syrjivä? The export of usable goods is subject to the European Union’s approval; I am glad to see Mr Cohn-Bendit agreeing with me on this. Kulutushyödykkeiden vientiin tarvitaan Euroopan unionin suostumus. Olen iloinen siitä, että jäsen Cohn-Bendit on tästä kanssani samaa mieltä.
 • concession
  The French Concession in Shanghai
 • permission
  us
  Before we decide to allow such food to be sold on the EU market, we must have our citizens' permission for such a step. Ennen kuin päätämme antaa luvan tällaisten elintarvikkeiden myymiselle EU:n markkinoilla, meidän on saatava kansalaistemme suostumus tällaiselle askeleelle. It also says that if a lobbyist wants to employ a Member's assistant, he has to seek the permission of the Member concerned. Siinä myös todetaan, että mikäli edunvalvoja haluaa ottaa palvelukseen jäsenen avustajan, hänen on pyydettävä suostumus asianomaiselta jäseneltä. It is also made entirely clear in Article 15.5 that the utilization of genetic resources shall be preceded by obtaining the permission of the state of origin. Myös 15 artiklan 5 kohdassa tehdään täysin selväksi, että geneettisten resurssien käyttö edellyttää, että valtiolta, josta ne ovat lähtöisin, on saatu käytölle suostumus.

Sanan suostumus määritelmät

Esimerkit

 • Hän antoi suostumuksensa.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja