TietovisatViihdeBlogitReseptitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan suostumus käännös suomi-englanti

 • consent
  us
  Finally, another major ethical issue is the question of donor consent. Merkittävä eettinen kysymys on myös luovuttajan suostumus. The consent or non-consent of the victim is not always relevant - in fact, it is far from being relevant. Uhrin suostumus tai kieltäytyminen ei ole aina olennainen asia; asia on jopa kaikkea muuta kuin olennainen. Commissioner, you say that once someone has used Twitter they have given consent, but what does 'consent' really mean? Arvoisa komission jäsen, te sanotte, että kun joku on käyttänyt Twitteriä, niin hän on antanut suostumuksensa, mutta mitä "suostumus" oikeastaan tarkoittaa?
 • accord
  us
  the accord of light and shade in paintingThe Geneva Accord of 1954 ended the French-Indochinese WarNobody told me to do it. I did it of my own accord
 • assentI have to obtain the assent of Parliament before putting Amendment No 70 to the vote. Minun on saatava parlamentin suostumus, ennen kuin äänestämme tarkistuksesta 70. After all, Parliament's assent was needed for the Lomé Convention to come into force. Tarvitaanhan parlamentin suostumus myös Lomén sopimuksen voimaantuloon. This is necessary as a result of the vote to give assent to the agreement on trade in bananas agreed at the WTO. Se on välttämätöntä, koska äänestyksessä annetaan suostumus WTO:ssa banaanien kaupasta tehdylle sopimukselle.

Sanan suostumus määritelmät

Esimerkit

 • Hän antoi suostumuksensa.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja