TietovisatHoroskooppiViihdeReseptitTV-ohjelmatBlogitJääkiekon MMVaihtoautot

Sanan consent käännös englanti-suomi

  • suostumusMerkittävä eettinen kysymys on myös luovuttajan suostumus. Finally, another major ethical issue is the question of donor consent. Uhrin suostumus tai kieltäytyminen ei ole aina olennainen asia; asia on jopa kaikkea muuta kuin olennainen. The consent or non-consent of the victim is not always relevant - in fact, it is far from being relevant. Arvoisa komission jäsen, te sanotte, että kun joku on käyttänyt Twitteriä, niin hän on antanut suostumuksensa, mutta mitä "suostumus" oikeastaan tarkoittaa? Commissioner, you say that once someone has used Twitter they have given consent, but what does 'consent' really mean?
  • hankkia suostumus
  • hyväksyäMe emme voi hyväksyä tällaista EU:ta. We cannot consent to an EU of this kind. Me emme voi hyväksyä muunlaisia toimenpiteitä. There can be no consent, on our part, to other measures. Komissio voi hyväksyä tämän vain, jos se tapahtuu kantajan luvalla tai suostumuksella. The Commission can only accept this in cases of approval or consent of the complainant.
  • myöntyäVoimme ainoastaan myöntyä niin pitkälle kuin mihin Dalai Lama on valmis myöntymään eli siihen, että Kiina voisi edustaa Tiibetiä kansainvälisillä areenoilla. We can only go as far as agreeing to what the Dalai Lama is prepared to consent to, namely that China could represent Tibet in the international arena.
  • suostuaTällaiseen toimintaan ei voida suostua. There can be no consent to this. Meidän ei pidä suostua sellaiseen. We should not consent to such a thing. Tähän emme voi emmekä aio koskaan suostua. This is something we cannot consent to and never will.

Sanan consent määritelmät

Esimerkit

  • After reflecting a little bit, Ive consented.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja