Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan assent käännös englanti-suomi

 • myöntää
  Myönnän sinun olevan oikeassa.Pankkiiri myönsi meille kodinperustamislainan.Tilapäinen kulkuoikeus on myönnetty tätä kuljetusta varten.
 • myöntymys
 • suostua
  Nyt kun on ilmennyt, että parlamentin enemmistö ei meitä tässä asiassa tue, emme ole voineet suostua kannattamaan Atkinsin mietinnön lopullista versiota. Since it has transpired that a majority within Parliament does not support our stance on this, we were unable to assent to the final version of the Atkins report.
 • suostumus
  Minun on saatava parlamentin suostumus, ennen kuin äänestämme tarkistuksesta 70. I have to obtain the assent of Parliament before putting Amendment No 70 to the vote. Tarvitaanhan parlamentin suostumus myös Lomén sopimuksen voimaantuloon. After all, Parliament's assent was needed for the Lomé Convention to come into force. Se on välttämätöntä, koska äänestyksessä annetaan suostumus WTO:ssa banaanien kaupasta tehdylle sopimukselle. This is necessary as a result of the vote to give assent to the agreement on trade in bananas agreed at the WTO.
 • hyväksyminen
  Cariforum-valtioiden ja Norsunluurannikon sopimusten hyväksyminen on elintärkeää uudistusten potentiaalin toteuttamiseksi. The assent procedure for Cariforum States and Côte d'Ivoire is crucial to realising the potential of these reforms. Iloitsen kanssanne siitä, että väliaikaisen sopimuksen, josta annamme puoltavan lausunnon, hyväksyminen antaa mahdollisuuden aloittaa nopeasti Euroopan unionin ja Meksikon väliset kauppaneuvottelut. I am, like you, very pleased that the adoption of the interim agreement to which we have given our assent will enable commercial negotiations between the European Union and Mexico to start soon.

Sanan assent määritelmät

Esimerkit

 • I will give this act my assent.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja