VaihtoautotTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiTietovisatReseptitViihde

Sanan suurin käännös suomi-englanti

 • last
  us
  That is the major piece of news of the last few months. Se on viime kuukausien suurin uutinen. Last year, China became the world's top steel manufacturer. Viime vuonna Kiinasta tuli maailman suurin teräksen valmistaja. Last year, the largest Member State, Germany, abandoned this theory. Viime vuonna suurin jäsenvaltio, Saksa, hylkäsi tämän teorian.
 • major
  us
  This is the first and major merit. Tämä on ensimmäinen ja suurin ansio. No, not everyone, but the majority! (Välihuomautus) Ei, eivät kaikki, mutta suurin osa! The majority file for asylum status. Suurin osa näistä hakee turvapaikkaa.
 • number one
  This is my number one concern, and I think it should be the number one concern in Europe. Se on suurin huolenaiheeni, ja mielestäni sen pitäisi olla EU:n suurin huolenaihe. Indeed, Russia is our third trading partner and we are their number one trading partner. Venäjä on nimittäin kolmanneksi suurin kauppakumppanimme ja me sen suurin kauppakumppani. It is the number one foreign investor in Korea and the third largest trade partner for Korea. Se on Korean suurin ulkomainen sijoittaja ja sen kolmanneksi suurin kauppakumppani.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja