TV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatViihdeVaihtoautotBlogit

Sanan tarjolla käännös suomi-englanti

 • on offerThey have to take what is on offer. Heidän on otettava vastaan se, mitä on tarjolla. But it is not the only European fighter on offer. Eurofighter ei ole kuitenkaan ainoa tarjolla oleva eurooppalainen hävittäjä. If democracy is on offer, people's appetite grows. Jos tarjolla on demokratiaa, ruokahalu kasvaa.
 • available
  us
  I am delighted that this option is available. Minua ilahduttaa se, että tällainen mahdollisuus on tarjolla. However, this decreases the amount available worldwide. Tämä kuitenkin vähentää maailmanlaajuisesti tarjolla olevaa määrää. If clean alternatives are available, we should use them. Puhtaita vaihtoehtoja pitää käyttää aina kun niitä on tarjolla.
 • free
  uk
  us
  The Member States must ensure free access to education, including qualifications in the field of information technology and languages, and must promote lifelong learning. Jäsenvaltioiden on itse turvattava vapaasti tarjolla olevaa opetusta, johon kuuluu oppiarvojen suorittaminen tietotekniikassa ja kielissä; niiden tulee myös edistää elinikäistä oppimista. The object has been to give people in Europe the opportunity to exercise free choice as regards access to gas suppliers, with a wide range of services on offer, and to open up the market. Tavoitteena on ollut antaa eurooppalaisille mahdollisuus valita vapaasti kaasuntoimittajansa tarjolla olevasta laajasta palveluvalikoimasta ja avata markkinat. He was given free rein to do whatever he wanted
 • go spareTheres some bacon going spare if anyone wants some more.When he found out that someone had broken the window, he went spare.The poor girl is going spare, stuck in the house all day with the kids like that.
 • myytävänä) on sale
 • offer
  us
  They have to take what is on offer. Heidän on otettava vastaan se, mitä on tarjolla. But it is not the only European fighter on offer. Eurofighter ei ole kuitenkaan ainoa tarjolla oleva eurooppalainen hävittäjä. If democracy is on offer, people's appetite grows. Jos tarjolla on demokratiaa, ruokahalu kasvaa.
 • offered
  us
  We need to make use of all the possibilities offered to us. Meidän on käytettävä kaikkia tarjolla olevia mahdollisuuksia.
 • on
  us
  They have to take what is on offer. Heidän on otettava vastaan se, mitä on tarjolla. Two models are possible in this connection. Sitä varten on tarjolla kaksi mallia. I am delighted that this option is available. Minua ilahduttaa se, että tällainen mahdollisuus on tarjolla.

Sanan tarjolla määritelmät

 • olla tarjottavana, olla saatavilla, asettaa tarjolle tai saataville

Esimerkit

 • tilaisuudessa tarjolla kuumaa glögiä, joulupipareita ja -torttuja

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja