HoroskooppiViihdeTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitReseptit

Sanan tarkkaavaisuus käännös suomi-englanti

 • attention
  us
  I am also certain that they will take some satisfaction in it because the vigilance and attention this Parliament has shown on this issue has been helpful. Olen myös varma siitä, että he kokevat siitä myös jonkinlaista tyydytystä, sillä parlamentin asian suhteen osoittama valppaus ja tarkkaavaisuus on myös ollut avuksi. Please direct your attention to the following wordsThe company will now come to attention
 • attentiveness
  Drivers' attentiveness falls almost as much as a result of tiredness as it does under the influence of alcohol. Kuljettajien tarkkaavaisuus heikkenee väsymyksen vuoksi lähes yhtä paljon alkoholin vaikutuksesta.
 • caution
  us
  The guideline expressed caution against excessive radiographic imaging.Oh, that boy, hes a caution! He does make me laugh.
 • vigilance
  Vigilance and transparency are key if confidence is to be restored in markets. Tarkkaavaisuus ja avoimuus ovat hyvin tärkeitä, jos markkinoille halutaan palauttaa luottamus. I am also certain that they will take some satisfaction in it because the vigilance and attention this Parliament has shown on this issue has been helpful. Olen myös varma siitä, että he kokevat siitä myös jonkinlaista tyydytystä, sillä parlamentin asian suhteen osoittama valppaus ja tarkkaavaisuus on myös ollut avuksi.

Sanan tarkkaavaisuus määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja