TietovisatBlogitReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiNauris.fi

Sanan toivoa käännös suomi-englanti

 • hope
  us
  In fact, his name fills us with hope. Hänen nimensä muuten ilmaisee toivoa. Gaza is a prison without hope. Gaza on vankila, jossa ei ole toivoa. So there is hope in Washington. Joten Washingtonissa on toivoa.
 • wish
  us
  We can always wish for a more active Europe. Aina voidaan toivoa, että Eurooppa toimisi aktiivisemmin. Therefore, they have no excuse not to wish to see this Treaty passed. Heillä ei siis ole mitään syytä toivoa, että tämä sopimus ei menisi läpi. One might wish it otherwise, but that is how matters stand at the moment. Jotkut voivat toivoa, että asiat olisivat toisin, mutta nyt ne ovat näin.
 • desire
  us
  Although this was clearly not our desire, the fall of the Berlin wall has obviously not helped with security and defence in Europe. Vaikka saatamme toivoa toisin, on ilmeistä, ettei Berliinin muurin murtuminen ole siirtänyt Euroopan puolustusta ja turvallisuutta koskevia kysymyksiä taka-alalle. You will also understand that it is not up to a single Member State or a single Presidency to influence all events and all measures, as might perhaps be desired. Ymmärtänette myös, että ei ole yksittäisen jäsenvaltion tai yksittäisen puheenjohtajavaltion tehtävä vaikuttaa kaikkiin tapahtumiin ja kaikkiin toimenpiteisiin, mitä ehkä saatetaan toivoa. This delay has displayed a serious disrespect for the great desire for truth, not only of the victims' relatives but also of those entire communities which have been involved in this tragic event. Tämä myöhästyminen on vahingoittanut syvästi toivoa totuuden selviämisestä, toivoa, jota eivät vain uhrien omaiset vaan myös kokonaiset yhteisöt, joita tämä traaginen tapaus koski, ovat kokeneet.
 • To hope for, wish.
 • trust
  us
  How can these peoples, so desperately hard hit by the war, regain hope and trust? Kuinka nämä kansat, joita sota on koetellut niin syvältä, voivat saada uudelleen toivoa ja luottamusta? We have many reports from media sources that can at least be trusted to try to report in a fairly balanced way. On olemassa monia tiedotusvälineiden lähteitä, joiden voidaan ainakin toivoa raportoivan uutisista varsin puolueettomasti. It is only by doing this that we can retain our standing with the electorate and continue to hope for their trust. Vain siten voimme edelleen kohdata valitsijamme pystypäin ja toivoa heidän edelleen luottavan meihin.

Sanan toivoa määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja