VaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiTietovisatBlogit

Sanan toteutua käännös suomi-englanti

  • actualize
  • come true
    Obviously, not all dreams can come true. Kaikki haaveunet eivät tietenkään voi toteutua. It is important, therefore, that the applicant countries, too, remember to strike while the iron is hot, or Mr Titley's prediction might come true. Tästä syystä on tärkeää, että myös ehdokasvaltiot muistavat takoa kun rauta on kuumaa, tai muuten jäsen Titleyn ennustus voi toteutua. The images of horror that have been painted by over-imaginative science-fiction writers, conjuring up apocalyptic visions, must not be allowed to come true. Ne kauhukuvat, joita jotkut niin sanotut tieteiskirjailijat mielikuvituksellisine fiktioineen ovat maailmanlopun tunnelmia loihtiessaan maalanneet, eivät saa toteutua.
  • become true
  • materialize
  • To come true.
    The images of horror that have been painted by over-imaginative science-fiction writers, conjuring up apocalyptic visions, must not be allowed to come true. Ne kauhukuvat, joita jotkut niin sanotut tieteiskirjailijat mielikuvituksellisine fiktioineen ovat maailmanlopun tunnelmia loihtiessaan maalanneet, eivät saa toteutua.

Sanan toteutua määritelmät

  • tapahtua (''jokin ennustettu tai suunniteltu asia''
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja