ReseptitBlogitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan uskollinen käännös suomi-englanti

 • faithful
  us
  This is particularly true when it is faithful to the guidelines and decisions of a European Council. Se tekee sen ennen kaikkea olemalla uskollinen Eurooppa-neuvoston suuntaviivoille ja päätöksille. Unless one is a faithful slave of the regime, human life is worth nothing to this ruthless Communist regime. Jollei ole hallinnon uskollinen orja, armottomalle kommunistihallinnolle ihmishenki ei ole minkään arvoinen. Unfortunately, the European Commission has other priorities, and the Italian radical Della Vedova is a faithful supporter. Euroopan komission ensisijaiset tavoitteet ovat valitettavasti toisenlaisia, ja italialainen radikaali Della Vedova näyttää olevan tämän opin uskollinen kannattaja.
 • loyal
  Where was his loyal cooperation? Missä oli hänen uskollinen yhteistyönsä? Turkey has been a loyal ally of the European Union and deserves a clear and honest answer. Turkki on ollut Euroopan unionin uskollinen liittolainen, ja se ansaitsee selkeän ja vilpittömän vastauksen. I also have a loyalty to my political group which has given me this speaking time. Minun on oltava uskollinen myös poliittiselle ryhmälleni, joka on antanut minulle tämän puheajan.
 • religious
  us
  It is the job of this court to rule on legal matters. We do not consider religious issues.I was much more religious as a teenager than I am now.Im a religious fan of college basketball.
 • stalwart
  Madam President, only a few stalwarts are in the House at present. Arvoisa puhemies, läsnä on vain muutama uskollinen parlamentin jäsen.
 • committed
  us
  The European Union has been a staunch and committed member of the international coalition against terrorism. Euroopan unioni on ollut kansainvälisen terrorismin vastaisen koalition uskollinen ja sitoutunut jäsen. Of course, it is only to be expected that the Commission, which is committed to these two major currents, should likewise be committed to American interests. No, on normaalia, että komissio, joka on uskollinen näille kahdelle tärkeimmälle puolueelle, on luonnollisesti uskollinen amerikkalaisten eduille. In the midst of all discussion about changes, it is important to state that ECHO' s committed and loyal staff are the most important asset we have to build upon. Muutoksista keskusteltaessa on tärkeää todeta, että ECHOn innostunut ja uskollinen henkilöstö on tärkein voimavara, johon voimme toimintamme perustaa.
 • devoted
  us
  Mr President, a word of thanks is most certainly also due from your ever-devoted, critical and constructive opposition. Arvoisa puhemies, aina uskollinen, kriittinen ja rakentava oppositionne antaa myös kiitosta. Bob and Sara are devoted to their children.
 • liege
  a liege lorda liege man; a liege subject
 • staunch
  Even Turkey, traditionally a staunch supporter of the United States, considers war to be very risky. Jopa Turkki, joka on ollut perinteisesti Yhdysvaltojen uskollinen tukija, pitää sotaa erittäin arveluttavana. The European Union has been a staunch and committed member of the international coalition against terrorism. Euroopan unioni on ollut kansainvälisen terrorismin vastaisen koalition uskollinen ja sitoutunut jäsen. The European Parliament has always been a staunch champion of the political, economic and cultural benefits of enlargement. Euroopan parlamentti on aina ollut laajentumisen poliittisten, taloudellisten ja kulttuuristen hyötyjen uskollinen puolustaja.
 • true
  uk
  us
  Europe should therefore be itself, united and true to its principles. Näin ollen Euroopan olisi itse oltava yhtenäinen ja uskollinen omille periaatteilleen. This is particularly true when it is faithful to the guidelines and decisions of a European Council. Se tekee sen ennen kaikkea olemalla uskollinen Eurooppa-neuvoston suuntaviivoille ja päätöksille. True to neoliberal ideology, it blames administrative regulation and the protection of public services for impeding growth. Se on uskollinen uusliberaalille ajatusmaailmalle, joten siinä syytetään hallinnon sääntelyä ja julkisten palvelujen suojelua kasvun estämisestä.
 • yeomanly

Sanan uskollinen määritelmät

Esimerkit

 • uskollinen koira
 • uskollinen aviomies
 • uskollinen kumppani
 • Pysyä uskollisena periaatteilleen, tavoilleen.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja