TietovisatTV-ohjelmatViihdeReseptitHoroskooppiVaihtoautotBlogit

Sanan uskollinen käännös suomi-englanti

 • faithful
  us
  This is particularly true when it is faithful to the guidelines and decisions of a European Council. Se tekee sen ennen kaikkea olemalla uskollinen Eurooppa-neuvoston suuntaviivoille ja päätöksille. Unless one is a faithful slave of the regime, human life is worth nothing to this ruthless Communist regime. Jollei ole hallinnon uskollinen orja, armottomalle kommunistihallinnolle ihmishenki ei ole minkään arvoinen. Unfortunately, the European Commission has other priorities, and the Italian radical Della Vedova is a faithful supporter. Euroopan komission ensisijaiset tavoitteet ovat valitettavasti toisenlaisia, ja italialainen radikaali Della Vedova näyttää olevan tämän opin uskollinen kannattaja.
 • loyalWhere was his loyal cooperation? Missä oli hänen uskollinen yhteistyönsä? Turkey has been a loyal ally of the European Union and deserves a clear and honest answer. Turkki on ollut Euroopan unionin uskollinen liittolainen, ja se ansaitsee selkeän ja vilpittömän vastauksen. I also have a loyalty to my political group which has given me this speaking time. Minun on oltava uskollinen myös poliittiselle ryhmälleni, joka on antanut minulle tämän puheajan.
 • fast
  uk
  us
  That rope is dangerously loose. Make it fast!I am going to buy a fast cara fast racket, or tennis court
 • religious
  us
  It is the job of this court to rule on legal matters. We do not consider religious issuesI was much more religious as a teenager than I am nowIm a religious fan of college basketball
 • stalwartMadam President, only a few stalwarts are in the House at present. Arvoisa puhemies, läsnä on vain muutama uskollinen parlamentin jäsen.

Sanan uskollinen määritelmät

Esimerkit

 • uskollinen koira
 • uskollinen aviomies
 • uskollinen kumppani
 • Pysyä uskollisena periaatteilleen, tavoilleen.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja