Nauris.fiBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotReseptit

Sanan vaikkakin käännös suomi-englanti

 • albeit
  us
  My answer is yes, albeit slowly. Vastaukseni kuluu: tapahtuu, vaikkakin hitaasti. A turning point, albeit an uphill one. Tämä on käännekohta, vaikkakin matka jatkuu ylämäkeen. Change is on its way, however, albeit very slowly. Muutos on kuitenkin tulossa, vaikkakin hyvin hitaasti.
 • even if
  More than 80 colleagues spoke, even if for a very short time. Yli 80 kollegaa on puhunut, vaikkakin vain lyhyen ajan. Now is the time for justice to be restored, even if it is three years late. Oikeudenmukaisuus aiotaan nyt palauttaa, herra puhemies, rouva komissaari, hyvät kollegat, vaikkakin kolme vuotta myöhässä. This means that consumers will be relatively less protected, even if prices are lower. Tämä tarkoittaa sitä, että kuluttajansuoja pienenee samassa suhteessa, vaikkakin hinnat ovat alhaisemmat.
 • if
  us
  More than 80 colleagues spoke, even if for a very short time. Yli 80 kollegaa on puhunut, vaikkakin vain lyhyen ajan. Now is the time for justice to be restored, even if it is three years late. Oikeudenmukaisuus aiotaan nyt palauttaa, herra puhemies, rouva komissaari, hyvät kollegat, vaikkakin kolme vuotta myöhässä. I am glad that we are having this debate today if only to raise this issue again. Olen iloinen, että käymme tänään tätä keskustelua vaikkakin vain siksi, että asia tulisi jälleen esille.
 • although
  us
  The same applies to forests, although to a lesser degree. Sama koskee metsiä, vaikkakin vähemmässä määrin. Biofuels are very important here, although some legislation is still needed. Biopolttoaineet ovat hyvin tärkeitä tässä yhteydessä, vaikkakin tarvetta jonkinlaiselle lainsäädännölle on edelleen. Now at least we have a document, although I have to say that it is rather thin soup. Nyt meillä on asiakirja, vaikkakin minun on sanottava, että se on melko heppoinen.
 • even though
  It is too little, even though it is better than nothing. Summa on liian pieni, vaikkakin parempi kuin ei mitään. It was a roll-call vote and it was a clear result, even though it was close. Toimitimme nimenhuutoäänestyksen, jonka tulos oli selvä, vaikkakin täpärä. She criticised us for 'mixing the sheep and the goats', even though she did so very gently. Astrid Lulling kritisoi meitä lampaiden ja vuohien sekoittamisesta, vaikkakin hyvin hienovaraisesti.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja