VaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeReseptitTietovisatBlogit

Sanan vakavasti käännös suomi-englanti

 • seriously
  us
  China takes Europe quite seriously, but not perhaps as seriously as it should. Kiina ottaa Euroopan melko vakavasti, mutta ehkei niin vakavasti kuin sen pitäisi. As they say, people who do not take themselves seriously are not taken seriously by others. Kuten sanonta kuuluu, sellaisia ihmisiä, jotka eivät ota itseään vakavasti, ei oteta vakavasti. Can anyone take this seriously? Voiko kukaan ottaa tätä vakavasti?
 • gravely
  us
 • harshly
 • severely
  Hundreds of people are severely ill. Sadat ihmiset ovat vakavasti sairaita. Over the centuries, people's movement has been severely curtailed in Europe. Vuosisatojen ajan ihmisten liikkumista on vakavasti rajoitettu. Breast cancer severely disrupts people's lives. Rintasyöpä haittaa vakavasti ihmisten elämää.
 • surely
  us
  We surely cannot take this seriously. Tätä emme todellakaan voi ottaa vakavasti. This surely must be in gross violation of the principles on which our Union was founded. Tämä rikkoo varmasti vakavasti niitä periaatteita, jonka varaan Euroopan unioni on perustettu. Legislating on the basis of panic mongering is surely not the way to go and I cannot take this seriously. Paniikin lietsontaan perustuva lainsäätäminen ei ole varmastikaan oikea tapa edetä, enkä voi ottaa tätä kohtaa vakavasti.

Sanan vakavasti määritelmät

Esimerkit

 • ’Tämä ei ole enää hauskaa’, hän sanoi vakavasti.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja