TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitViihdeTietovisatReseptitHoroskooppi

Sanan virkamies käännös suomi-englanti

 • civil servantA civil servant, obviously serving certain interests, failed to pass it on. Joku virkamies, joka ilmeisesti toimi tiettyjen ryhmien hyödyksi, jätti sen välittämättä eteenpäin. The remaining member is a civil servant in the Department of Energy. Neljäs jäsen on energiaministeriön virkamies. In addition, a very senior, recently retired, civil servant, submitted evidence to Ms McCarthy. Lisäksi äskettäin eläkkeelle siirtynyt korkean tason virkamies antoi lausunnon McCarthylle.
 • government) official
 • officer
  us
  He is an extremely conscientious officer. Hän on erittäin tunnollinen virkamies. In particular, she has promised that there is going to be a human rights desk officer in every external office. Hän on nimenomaan luvannut, että jokaisessa unionin ulkopuolella sijaitsevassa toimipaikassa on ihmisoikeusasioista vastaava virkamies. I must, though, reiterate that the Financial Regulation stipulates that the accounting officer shall be an official of the Commission. On kuitenkin toistettava, että varainhoitoasetuksessa säädetään, että tilinpitäjä on komission virkamies.
 • official
  us
  There is a yearly evaluation of every single official. Joka ainoa virkamies arvioidaan vuosittain. Is his name not allowed to be known if he is an official? Eikö nimeä saa julkistaa, jos kyseessä on virkamies?In the meantime the official in question has been suspended. Sillä välin kyseinen virkamies on pidätetty toimestaan.
 • public servantThe Ombudsman must be an independent, non-partisan and impartial public servant. Oikeusasiamiehen on oltava riippumaton ja puolueeton virkamies. You are a public servant and this information must be made public; it must be in the public domain. Te olette virkamies, ja tämä tieto on julkaistava, sen on kuuluttava julkisten asioiden piiriin. You have been and will remain, I am sure, a remarkable public servant with an exemplary record. Olette ollut ja olen varma siitä, että tulette aina olemaan merkittävä virkamies, jolla on esimerkillinen maine.

Sanan virkamies määritelmät

 • valtion, kunnan tai kirkon palveluksessa oleva viranhaltija, mies tai nainen

Esimerkit

 • Hän on erittäin tunnollinen virkamies.
 • Konstaapeli on poliisin palveluksessa toimiva virkamies ja virkanimike.
 • Neljäs jäsen on energiaministeriön virkamies.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja