BlogitTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautot

Sanan yleismaailmallinen käännös suomi-englanti

 • universal
  us
  Democracy is a universal value. Demokratia on yleismaailmallinen arvo. Freedom of thought is a universal value. Ajatuksenvapaus on yleismaailmallinen arvo. Human rights are a universal value. Ihmisoikeudet ovat yleismaailmallinen arvo.
 • global
  But the report is, of course, global. Mietintö on kuitenkin hyvin yleismaailmallinen. In the period since September 2001, the fight against terrorism has become a global priority. Vuoden 2001 syyskuun jälkeen terrorismin torjunnasta on tullut yleismaailmallinen prioriteetti. On recital D: poor management of mining operations and disposal of mining waste is a global problem. Sitten D kohta, jossa todetaan, että kaivostoiminnan tehoton hallinnointi ja kaivosjätteen huono hävittäminen on yleismaailmallinen ongelma.
 • world-wide
  In other words, it is a locally acclaimed event but, at the same time, it has world-wide significance and it is for this reason that we believe it deserves to be recognised as a World Heritage event. Toisin sanoen se on paikallisesti määrittynyt tapahtuma, mutta samalla sillä on yleismaailmallinen ulottuvuus, minkä takia se ansaitsee mielestämme tulla sisällytetyksi maailmanperintöluetteloon.

Sanan yleismaailmallinen määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja