TietovisatReseptitTV-ohjelmatBlogitViihdeVaihtoautotHoroskooppi

Sanan jonkin verran käännös suomi-espanja

 • algon
  Nosotros tenemos algo: podemos mejorar lo que tenemos. Meillä on sitä jonkin verran - me voimme parantaa sitä. Los Estados miembros siguen teniendo algo de responsabilidad. Jäsenvaltioilla on edelleen jonkin verran vastuuta. En cualquier caso, las cosas han cambiado algo. Tilanne on siten joka tapauksessa muuttunut jonkin verran.
 • de algún modo
  Me parece de algún modo paternalista que se nos diga que vamos a recibir planes de acción. Minusta on jonkin verran holhoavaa, että saamme kuulla, että meille esitetään toimintasuunnitelmia. Creo que sería mejor agrupar los temas de algún modo, y así lo haré para abordar tres de las cuestiones que han mencionado. Mielestäni on parempi ratkaisu yhdistää aiheita jonkin verran, ja haluaisin tehdä tämän viittaamalla kolmeen aiheeseen, jotka tekin mainitsitte.
 • de alguna manera
  Sin embargo, los sucesos que se están produciendo en estos momentos, de alguna manera han empañado el entusiasmo. Viimeaikaiset tapahtumat ovat kuitenkin hillinneet innostusta jonkin verran. En el caso del mar Céltico, de alguna manera, la situación es mejor que en ningún otro sitio, pero le queda mucho aún para que se pueda decir que el estado de las existencias es bueno. Kelttienmeren tapauksessa tilanne on jonkin verran parempi, mutta tämän kannan tilanne on edelleen kaikkea muuta kuin hyvä. Algunas de ellas son controvertidas y seguramente infringen de alguna manera las libertades personales, pero, a fin de cuentas, resultan necesarias. Jotkin noista toimenpiteistä ovat ristiriitaisia ja epäilemättä ne jonkin verran rikkovat henkilökohtaisia vapauksia, mutta toisaalta ne ovat välttämättömiä.
 • en cierto modo
  La experiencia adquirida varía en cierto modo. Kokemukset vaihtelivat jonkin verran. También, en cierto modo, estaba desconcertado por la conmoción que había provocado en Europa. Hän oli myös jonkin verran häkeltynyt Euroopan sekavasta tilanteesta. Lamento tener que decir que este programa de trabajo carece, en cierto modo, de empuje. Pelkäänpä, että minun on todettava, että tästä työohjelmasta puuttuu jonkin verran nostetta.
 • un poco
  En Europa es necesario tener un poco de paciencia. Euroopassa tarvitaan jonkin verran kärsivällisyyttä. Esto lo hace un poco más complicado. Tämä vaikeuttaa asioita jonkin verran. Cataluña, la conozco en todo caso un poco. Tunnen Kataloniaa sentään jonkin verran.

Sanan jonkin verran määritelmät

 • jossain määrin, vähässä määrin

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja