BlogitVaihtoautotViihdeReseptitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan ehkä käännös suomi-ruotsi

 • kanske
  Kanske får vi ett misstroendevotum, kanske inte.Ehkä tulee epäluottamuslause, ehkä ei. Det är kanske något som kommer i framtiden.Ehkä sitä käsitellään tulevaisuudessa. Kanske gäller det spannmål, kanske gäller det något annat.Ehkä se iskee viljatuotteisiin tai johonkin muuhun.
 • möjligen
  Herr Prodi kan möjligen klargöra saken för oss.Ehkä komission puheenjohtaja Prodi voi selittää asian tarkemmin. Möjligen blir det ändring på detta efter Helsingfors.Ehkä tilanne muuttuu Helsingin huippukokouksen jälkeen. En del av de andra skulle möjligen ha kunnat dras tillbaka.Jotkin tarkistuksista on ehkä peruttu.
 • kanhändaKanhända att det finns ett samband här.Ehkä näillä asioilla on jokin yhteys. Kanhända är detta ett område som kräver mer arbete.Tämä on ehkä alue, jolla kaivataan lisää ponnistuksia. Det är, kanhända, den tredje vägen, som socialdemokraterna söker men inte har funnit.Ehkä tämä on se kolmas vaihtoehto, jota sosiaalidemokraatit etsivät mutta eivät ole löytäneet.
 • måhändaMåhända har de rätt, men bättre sent än aldrig.He ovat ehkä oikeassa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Måhända är 80 procent av frågorna lösta, men vi behöver de resterande 20 procenten.Asioista on sovittu ehkä 80-prosenttisesti, mutta tarvitsemme jäljellä olevaa 20 prosenttia. Det finns inte mycket som jag kan tillägga, förutom måhända när det gäller de rättsliga grunderna.Minulla ei ole paljonkaan lisättävää, paitsi ehkä oikeusperustasta.
 • välett
  Vi fattade snabba beslut - vissa kanske fattades lite väl snabbt.Teimme nopeita päätöksiä - jotkin niistä tehtiin ehkä liian nopeasti. Målet, som kanske är lite väl ambitiöst definierat, är rätt.Vaikka tavoitteet onkin ehkä asetettu liian kunnianhimoisesti, ne ovat oikeat. Jag vill avsluta med en punkt som mycket väl kan vara den viktigaste.Haluaisin lopuksi puhua asiasta, joka ehkä on kaikkein tärkein aihe.

Sanan ehkä määritelmät

 • ilmaisee jonkin mahdollista tapahtumista tai toteutumista

Synonyymit

Esimerkit

 • Hän on ehkä jo tullut perille.
 • Hän ei ehkä muista koko asiaa.
 • Tuleeko hän tänne? -Ehkä.
 • Lähteekö hän tänään kalaan? -Ei ehkä.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja