Jääkiekon MMBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatReseptitViihdeVaihtoautot

Sanan ihmeellinen käännös suomi-ruotsi

 • underbar
  Oceanerna är en underbar värld men likaså också en sårbar värld.Valtameret ovat ihmeellinen maailma, mutta myös haavoittuva maailma. –Du är underbar, Anna!–Har du redan byggt verandan? –Underbart!
 • fantastiskInternet är ett fantastiskt instrument, men det får inte utgöra en zon där det saknas rättigheter.Internet on ihmeellinen apuväline, mutta se ei saa muodostaa oikeudellisesti sääntelemätöntä aluetta. I Malta används Irland som ett exempel på hur man kan vara medlem i Europeiska unionen och få en fantastisk ekonomisk framgång och fortfarande förbli neutral.Maltassa Irlantia pidetään esimerkkinä siitä, miten voi olla Euroopan unionin jäsen ja ihmeellinen talousmenestys ja pysyä silti puolueettomana. Det är fantastiskt att ha en egen sommarstuga!
 • besynnerligHan var besynnerlig på det sättet att han inte ville bada, inte i havet och inte i insjön.Kim Jong Il levde i en besynnerlig världsbild, och trodde att hela världens intressen kretsade kring vad som skedde i Nordkorea, men var långt ifrån galen.Hans tankar gled ner i en besynnerlig dvala som fylldes av livliga och färgstarka drömmar.
 • egendomlig
 • konstigen
  Nej, utan det är någon konstig slump som har gjort att vi odlar majs; den skulle väl egentligen inte ha existerat, men även naturen är väldigt märklig emellanåt.Maissin viljely on jonkin kummallisen sattuman seurausta; maissia ei oikeastaan olisi olemassa mutta luontokin on joskus aika ihmeellinen.
 • märklig
  Det var en mycket märklig upplevelse.Tämä oli erittäin ihmeellinen kokemus. Nej, utan det är någon konstig slump som har gjort att vi odlar majs; den skulle väl egentligen inte ha existerat, men även naturen är väldigt märklig emellanåt.Maissin viljely on jonkin kummallisen sattuman seurausta; maissia ei oikeastaan olisi olemassa mutta luontokin on joskus aika ihmeellinen.
 • mirakulösDetta betyder att vår förnyelse inte var så isolerad och mirakulös som den alltid har sagts vara, utan var en integrerad del av en Europaomfattande tendens.”Tämä tarkoittaa, ettei uusi kukoistuksemme ollut mikään yksittäinen ja ihmeellinen asia, joksi sitä usein kuvaillaan, vaan osa Euroopan laajuista suuntausta."
 • sällsamVar dag är en sällsam gåva.En sällsam historia.Han stod i regnet och kände sig sällsamt glad utan att veta varför.
 • undergörande
 • underlig
  Jag vaknade upp och kände en underlig känsla.

Sanan ihmeellinen määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja