BlogitViihdeHoroskooppiTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatReseptit

Sanan johdonmukainen käännös suomi-ruotsi

  • följdriktigenDen första hälften av ändringsförslaget är exakt densamma, men den nya biten - den andra delen - är följdriktig.Tarkistuksen ensimmäinen puolisko on täsmälleen sama, mutta uusi osa - jälkimmäinen puolisko - on johdonmukainen. Enligt min mening är Europeiska kommissionens strategi följdriktig och konsekvent inom ramen för den kompetens och rättsliga grund som står till kommissionens förfogande.Minun mielestäni Euroopan komission strategia on johdonmukainen ja yhdenmukainen komission käytettävissä olevien valmiuksien ja oikeusperustan rajoissa.
  • konsekvent
    Det är konsekvent och mycket sammanhängande.Se on johdonmukainen ja hyvin yhtenäinen. Där den är konsekvent, stödjer vi den.Tuemme sitä siinä, missä se on johdonmukainen. Det är balanserat, konsekvent och krävande.Mietintö on tasapainoinen, johdonmukainen ja vaativa.
  • logiskEn skuggekonomi är en logisk följd av detta.Johdonmukainen seuraus tästä on harmaan talouden syntyminen. Jag tror att det ligger i människans natur att hon inte alltid är logisk.Uskon, että johtuu ihmisen luonteesta, ettei hän ole aina johdonmukainen. Denna standard är ett logiskt och mycket välkommet steg.Tämä säädös on johdonmukainen ja erittäin myönteinen toimi.

Sanan johdonmukainen määritelmät

  • kauttaaltaan samaa periaatetta noudattava

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja