VaihtoautotBlogitHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatTietovisatViihde

Sanan päämäärä käännös suomi-ruotsi

 • målett
  Det är inte något dåligt mål för Europa.Tämä ei ole huono päämäärä Euroopalle. Men handel är inte ett mål i sig själv.Kauppa sinänsä ei ole kuitenkaan päämäärä. Handelspolitiken är inte ett mål i sig.Kauppapolitiikka ei ole päämäärä sinänsä.
 • ändamål
  EU kan inte vara ett ändamål i sig.Euroopan unioni ei voi olla sinällään päämäärä. Enligt mig och de franska socialisterna är den fria konkurrensen ett faktum men inte ett mål och ännu mindre ett ändamål i sig.Vaikka vapaa kilpailu on osa todellisuutta, minulle ja Ranskan sosialisteille se ei ole päämäärä ja vielä vähemmän lopullinen tavoite sinänsä. Det finns en sista aspekt, närmare bestämt ett instrument som på en och samma gång är medel och ändamål för att hävda en ekonomi som verkligen är gemensam: en enhetlig valuta.On vielä viimeinen näkökohta, eli väline, joka on sekä keino että päämäärä todelliselle yhteisön taloudelle: yhteisvaluutta.
 • destinationen
  Stabiliserings- och associeringsavtalet är en hållplats, inte en slutdestination.Vakautus- ja assosiaatiosopimus on välietappi, ei päämäärä. Vi måste hela tiden styra om kursen, alltid ha destinationen klar för oss.Meidän on määriteltävä reitti jatkuvasti uudelleen ja pidettävä päämäärä lujasti näkyvissä.
 • målsättning
  Detta bör vara unionens huvudsakliga målsättning.Sen tulee olla unionin keskeinen päämäärä. Och det är, tror jag, en mycket viktig och korrekt målsättning.Tämä on mielestäni tärkeä ja hyvä päämäärä. Utbildningens likvärdighet är av många orsaker en rätt svårgenomförbar målsättning.Koulutuksen tasa-arvo on monesta syystä varsin vaikeasti toteutettava päämäärä.
 • syfteett
  Det är detta syfte som förenar oss.Se on päämäärä, joka yhdistää meidät. Men detta är endast ett medel, inte ett syfte.Tämä on kuitenkin vain keino, ei päämäärä itsessään. Det är ett syfte och ett mål som jag tror att vi alla kan vara eniga om.Se on päämäärä ja tavoite, johon uskon meidän kaikkien voivan yhtyä.

Sanan päämäärä määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja