TietovisatReseptitViihdeBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan riippumaton käännös suomi-ruotsi

 • oberoende
  Oberoende ja, men oberoende i förhållande till vad?Riippumaton kyllä, mutta mistä tahosta riippumaton? Det gläder mig att banken är oberoende.Olen iloinen, että EKP on riippumaton. Vi har ju en juridiskt oberoende domstol.Tuomioistuinlaitoksemmehan on juridisesti riippumaton.
 • absolut
  Det är en absolut nödvändighet att ett oberoende organ övervakar kärnkraftverken i varje medlemsstat.Jokaisessa jäsenvaltiossa on ehdottomasti oltava riippumaton elin valvomassa voimaloita. Den självständiga banken med absolut makt, en innovation utanför det vanliga i historien om folkstyre!Riippumaton itsevaltainen pankki, mikä tavaton uudistus kansainvallan historiassa! Det är absolut nödvändigt att vi får en oberoende undersökning om de potentiella miljökonsekvenserna.On ehdottomasti teetettävä riippumaton tutkimus mahdollisista ympäristövaikutuksista.
 • enstöringen
 • oavhängig
  Jag kommer från en nederländsk tradition med en oavhängig bank.Meillä Alankomaissa on ollut perinteisesti riippumaton keskuspankki. Europeiska centralbanken är en totalt oavhängig bank och det är så vi förstår den.Euroopan keskuspankki on täysin riippumaton pankki, ja sellaiseksi me sen ymmärrämme. Ordförande Prodi! Om den byrån måste vara oavhängig från något så tycker jag att det är självklart att den måste vara oavhängig från industrins lobbyverksamhet.Arvoisa komission puheenjohtaja Prodi, jos tämän viraston täytyy olla jostakin riippumaton, silloin minusta on oleellista, että sen täytyy olla riippumaton teollisuuden etujen ajajista.
 • självständig
  Således måste vi definiera ordet ”självständig”.Näin ollen on määriteltävä ilmaus ”riippumaton”. Den skall vara helt självständig från alla institutionerna.Sen on oltava täysin riippumaton kaikista toimielimistä. ECB skall vara och kommer att vara självständig, det kan inte upprepas tillräckligt.EKP: n on oltava ja se on riippumaton, mitä ei koskaan toisteta tarpeeksi.
 • vagabondett
 • vildeen

Sanan riippumaton määritelmät

 • sellainen, joka tai mikä ei ole muista tai muusta riippuvainen

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja