TV-ohjelmatReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatBlogitViihde

Sanan vauva käännös suomi-ruotsi

  • spädbarnDetta uppror ägde rum när jag var ett litet spädbarn, bara 10 månader gammal.Kansannousu tapahtui kun olin vain kymmenen kuukauden ikäinen pieni vauva. Ett spädbarn överlevde bara därför, att det i tid kunde gömmas i ett skåp.Yksi vauva selvisi hengissä vain siksi, että se oli pystytty piilottamaan kaappiin ajoissa. Småbarns, och särskilt spädbarns, kontakt med mamman stimulerar en sund utveckling av barnets känsloliv.Yhdysside, jonka pieni lapsi, erityisesti vauva, ja hänen äitinsä muodostavat välilleen vaikuttaa merkittävästi lapsen omaan henkiseen kehitykseen.
  • bäbis
  • babyenDenna baby var en gång ett embryo, och det var er baby.Tuo vauva oli alkio, ja se oli teidän vauvanne. Och fru Matikainen-Kallström, ni har en liten baby!Ja jäsen Matikainen-Kallström, teillä on pieni vauva! En baby med namnet euro kommer att se dagens ljus vid en tidpunkt då viktiga förutsättningar för dess harmoniska uppväxt och funktion ännu inte är uppfyllda.Euro-niminen vauva näkee päivänvalon hetkenä, jona sen tasapainoisen kukoistuksen ja toiminnan kannalta tärkeitä edellytyksiä ei vielä ole täytetty.
  • barnett
    Medborgarinitiativet är som ett nyfött barn.Kansalaisaloite on kuin vastasyntynyt vauva. Småbarns, och särskilt spädbarns, kontakt med mamman stimulerar en sund utveckling av barnets känsloliv.Yhdysside, jonka pieni lapsi, erityisesti vauva, ja hänen äitinsä muodostavat välilleen vaikuttaa merkittävästi lapsen omaan henkiseen kehitykseen.
  • bebisen

Sanan vauva määritelmät

Esimerkit

  • Vauva imee äidin rintaa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja