ViihdeTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiTietovisatBlogitVaihtoautot

Sanan ääni käännös suomi-saksa

 • Stimmedie
  Das ist die Stimme Europas, die Stimme der Wähler. Tämä on Euroopan ääni, äänestäjien ääni. Unser Motto lautet: "Ein Mensch, eine Stimme " statt "eine Aktie, eine Stimme ". Meille tässä on kysymys periaatteesta "yksi ihminen, yksi ääni" eikä periaatteesta "yksi osake, yksi ääni". Die Stimme Europas ist oft nicht zu hören. Euroopan ääni ei useinkaan kuulu.
 • Lautder
  Manchmal sind sie so laut, dass sie sogar von Menschen am Strand außerhalb des Wassers wahrgenommen werden können. Toisinaan niiden ääni on niin voimakas, että sen voi kuulla jopa vedenpinnan yläpuolella läheiseltä rannalta. Sie haben dafür gesorgt, dass die Stimme des Parlaments laut und deutlich gehört wird, nicht zuletzt bei den Sitzungen des Europäischen Rates. Olette huolehtinut siitä, että parlamentin ääni kuuluu selvästi erityisesti Eurooppa-neuvoston kokouksissa. Herr Jarzembowski, der gerade gesprochen hat - er kann laut schreien, das kann ich übrigens auch -, sagt, Verkehr muss verlagert werden. Juuri äsken puhunut jäsen Jarzembowski hänellä on kantava ääni, niin on muuten minullakin sanoo, että liikennettä on siirrettävä.
 • Klangder
  Sehr geehrte Damen und Herren, ich bin Fechter; ich war Olympiasieger in dieser Sportart, mir ist der metallische Klang des Aufeinandertreffens der Klingen nicht unbekannt. Hyvät parlamentin jäsenet, olen miekkailija ja osallistuin olympialaisiin miekkailussa, joten miekkojen kalskeen metallinen ääni on minulle tuttu.
 • Schallder
 • TonderGestern abend schließlich waren Bild und Ton wieder da. Viimein eilen illalla kuva ja ääni palasivat. Ich glaube, der Ton müßte etwas verstärkt werden, damit wir Sie zumindest auch so verstehen können. Mielestäni ääni pitäisi säätää kovemmalle, että voisimme ainakin kuulla teidän äänenne. Ich hoffe, daß hier im finnischsprachigen Fernsehkanal auch ein Bild empfangen werden kann und nicht nur der Ton. Minä toivoisin, että täällä näkyisi suomenkieliseltä televisiokanavalta myös kuva, eikä kuuluisi vain ääni.
 • Abstimmungdie
  Eine Abstimmung mit "Ja " ist ein Votum für die Wiedervereinigung Europas. Puoltava ääni on ääni Euroopan jälleenyhdistämisen puolesta. Die Abstimmung in Irland ist eine entschiedene Abstimmung für Europa. Irlannin äänestystulos on selvä ääni Euroopan puolesta. Warum steht im Bericht von Herrn Wibe nichts über diese namentliche Abstimmung, die ja per definitionem die Abstimmung jedes einzelnen öffentlich macht? Miksi tätä nimenhuutoäänestystä, jonka määritelmän mukaan jokaisen antama ääni on julkinen, ei mainita herra Wiben mietinnössä?
 • GeräuschdasIch verstehe durchaus, dass es nicht allein darum geht, ob das Geräusch unangenehm ist, sondern auch darum, ob es Schaden verursacht. Ymmärrän kyllä, ettei ole kyse pelkästään siitä, onko ääni ikävää, vaan myös siitä, onko se vahingollista. Im Wesentlichen unterscheiden sich Lärm und Vivaldi in Folgendem: in der Musik- und Unterhaltungsbranche stellt das Geräusch das Finalprodukt, auf jeden Fall aber ein wesentliches Element dar. Perusero melun ja Vivaldin välillä on, että musiikki- ja viihdealalla ääni on lopputuote tai ainakin sen tärkeä osa.
 • Geräusch ; Schalldas
 • Rufder
 • VotumdasEine Abstimmung mit "Ja " ist ein Votum für die Wiedervereinigung Europas. Puoltava ääni on ääni Euroopan jälleenyhdistämisen puolesta. Das Votum des Europäischen Parlaments ist nur beratend. Euroopan parlamentilla on vain lausunnon antava ääni. Mein Votum bedeutet nicht, daß ich allen Kommissaren und jedem einzeln mein Vertrauen entziehe. Tämä ääni ei tarkoita epäluottamuslausetta kaikille komissaareille ja jokaiselle erikseen.

Sanan ääni määritelmät

Esimerkit

 • Mikä tuo ääni oli?
 • Laulajalla on kaunis ääni.
 • Hän sai puolet kaikista annatuista äänistä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja