HoroskooppiTV-ohjelmatBlogitReseptitTietovisatVaihtoautotNauris.fi

Sanan hyvä käännös suomi-saksa

 • gut
  Ich würde nicht sagen, sehr gut, aber doch gut. En sanoisi, että todella hyvä, mutta hyvä. Das Papier ist gut. Die Ziele sind gut. Asiakirja on hyvä. Tavoitteet ovat hyviä. Das ist gut, reicht aber nicht aus. Se on hyvä, muttei tarpeeksi hyvä.
 • Lieberder
  Lieber Phillip, wir werden dich vermissen. Hyvä Phillip, me kaikki tulemme kaipaamaan sinua. Lieber Herr Kommissar, das wird eine Herausforderung! Hyvä komission jäsen, tämä on haaste! Herr Präsident! Lieber Herr Kollege, nun ist es aber wirklich spät! Arvoisa puhemies, hyvä kollega, nyt on kyllä todellakin liian myöhäistä!
 • effektiv
  Hier hat die Kommission ebenfalls gut und effektiv mitgearbeitet. Komissio on tässäkin asiassa ollut hyvä ja tehokas pelitoveri. Es wäre deshalb gut, wenn diese Mittel so effektiv wie möglich verwendet werden könnten. Näin ollen olisi hyvä, jos näitä varoja voitaisiin hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. Die Verts/ALE-Fraktion mag ja edle Absichten gehabt haben, ihre Vorgehensweise war jedoch weder effektiv noch stichhaltig. Vihreän ryhmän tarkoitus oli kyllä hyvä, mutta menetelmä ei ollut tehokas eikä vaikutukseltaan kestävä.
 • gesund
  Dies ist für uns alle, die wir an diesem Prozess beteiligt sind, eine sehr gesunde Vorgehensweise. Meidän kaikkien on erittäin hyvä olla mukana tässä prosessissa. Ich wünsche diesen Gesprächen viel Erfolg und ich hoffe, dass der gesunde Menschenverstand obsiegen wird. Toivon näille keskusteluille hyvää, ja toivon, että niissä vallitsee hyvä henki. Die Definition "guter Zustand" umfaßt ein gesundes Ökosystem und einen niedrigen Verschmutzungsgrad. Hyvä tila merkitsee tervettä ekosysteemiä ja alhaista pilaantumisastetta.
 • glücklich
  Immer eine glückliche Hand, lieber Joseph! Hyvä Joseph, olkoot päätöksesi aina oikeita. Dies ist meiner Meinung nach eine neue und nicht besonders glückliche Entwicklung. Tällainen kehitys on uusi, eikä mielestäni erityisen hyvä. Wir können uns glücklich schätzen, daß so viele Menschen bereitwillig ihre Zeit opfern. On hyvä, että on ihmisiä, jotka uhraavat omaa aikaansa niin auliisti.
 • Gutedas
  Ich halte dies für eine gute Praxis. Mielestäni tämä on hyvä käytäntö. Ich denke, dies ist eine gute Nachricht für uns alle. Tämä on mielestäni kaikille hyvä uutinen. Das ist natürlich eine gute Sache. Tämä on luonnollisesti hyvä asia.
 • lecker
 • Guten Abend
 • herrlich
 • hört, hört sehr richtig
 • Teuerer Sehr geehrter

Sanan hyvä määritelmät

 • harvinainen
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja