HoroskooppiViihdeTietovisatReseptitBlogitTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan hyvä käännös suomi-saksa

 • gut
  Ich würde nicht sagen, sehr gut, aber doch gut. En sanoisi, että todella hyvä, mutta hyvä. Das Papier ist gut. Die Ziele sind gut. Asiakirja on hyvä. Tavoitteet ovat hyviä. Das ist gut, reicht aber nicht aus. Se on hyvä, muttei tarpeeksi hyvä.
 • lecker
 • Lieberder
  Lieber Phillip, wir werden dich vermissen. Hyvä Phillip, me kaikki tulemme kaipaamaan sinua. Lieber Herr Kommissar, das wird eine Herausforderung! Hyvä komission jäsen, tämä on haaste! Herr Präsident! Lieber Herr Kollege, nun ist es aber wirklich spät! Arvoisa puhemies, hyvä kollega, nyt on kyllä todellakin liian myöhäistä!
 • angenehm
  Zunächst möchte ich sagen, dass es immer angenehm ist, wenn wir schönes Wetter haben. Aluksi haluan sanoa, että hyvä sää on aina miellyttävä asia. Trotzdem ist es für neue Staaten und ihre Bürger nicht angenehm, der EU mit dem Gefühl beizutreten, sie seien zweitklassig und nicht gleichgestellt. Ei ole kuitenkaan hyvä asia uusien valtioiden ja niiden kansalaisten kannalta, että ne liittyvät unioniin tuntien itsensä toisen luokan jäseniksi ja eriarvoisiksi jäseniksi. Es ist irrational, dass unsere kleine Nation darauf stolz ist, aber es stärkt unser Selbstvertrauen, und das ist ja immer angenehm. On epärationaalista, että tämä asia on kunniakysymys pienelle kansakunnalle, mutta se kohottaa itsetuntoamme, ja se on tietenkin aina hyvä asia.
 • effektivHier hat die Kommission ebenfalls gut und effektiv mitgearbeitet. Komissio on tässäkin asiassa ollut hyvä ja tehokas pelitoveri. Es wäre deshalb gut, wenn diese Mittel so effektiv wie möglich verwendet werden könnten. Näin ollen olisi hyvä, jos näitä varoja voitaisiin hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. Die Verts/ALE-Fraktion mag ja edle Absichten gehabt haben, ihre Vorgehensweise war jedoch weder effektiv noch stichhaltig. Vihreän ryhmän tarkoitus oli kyllä hyvä, mutta menetelmä ei ollut tehokas eikä vaikutukseltaan kestävä.
 • fähigUnd sie hätten Grund genug dafür: Denn wir sind nicht fähig, auf diese Gefühle der Ungleichheit, des Unrechts und der Unsicherheit zu reagieren. Ja heillä on siihen hyvä syy: koska me emme kykene vastaamaan tähän eriarvoisuuden, epäoikeudenmukaisuuden ja epävarmuuden tunteeseen.
 • gesundDies ist für uns alle, die wir an diesem Prozess beteiligt sind, eine sehr gesunde Vorgehensweise. Meidän kaikkien on erittäin hyvä olla mukana tässä prosessissa. Ich wünsche diesen Gesprächen viel Erfolg und ich hoffe, dass der gesunde Menschenverstand obsiegen wird. Toivon näille keskusteluille hyvää, ja toivon, että niissä vallitsee hyvä henki. Die Definition "guter Zustand" umfaßt ein gesundes Ökosystem und einen niedrigen Verschmutzungsgrad. Hyvä tila merkitsee tervettä ekosysteemiä ja alhaista pilaantumisastetta.
 • glücklich
  Immer eine glückliche Hand, lieber Joseph! Hyvä Joseph, olkoot päätöksesi aina oikeita. Dies ist meiner Meinung nach eine neue und nicht besonders glückliche Entwicklung. Tällainen kehitys on uusi, eikä mielestäni erityisen hyvä. Wir können uns glücklich schätzen, daß so viele Menschen bereitwillig ihre Zeit opfern. On hyvä, että on ihmisiä, jotka uhraavat omaa aikaansa niin auliisti.
 • GutedasIch halte dies für eine gute Praxis. Mielestäni tämä on hyvä käytäntö. Ich denke, dies ist eine gute Nachricht für uns alle. Tämä on mielestäni kaikille hyvä uutinen. Das ist natürlich eine gute Sache. Tämä on luonnollisesti hyvä asia.
 • Guten Abend
 • herrlich
 • hört, hört sehr richtig
 • Teuerer sehr geehrter
 • tüchtig

Sanan hyvä määritelmät

 • harvinainen

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja