BlogitHoroskooppiTietovisatReseptitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan kevät käännös suomi-saksa

 • Frühjahrdas
  Leider war in diesem Jahr das Frühjahr bereits angebrochen. On harmillista, että tällä kerralla kevät oli jo alkanut. Es wird beabsichtigt, dazu in jedem Frühjahr einen Jahresbericht zu veröffentlichen. Tarkoitus on, että se julkistetaan vuosikertomuksena joka kevät. Die Situation ist noch nicht perfekt, aber ich glaube, dass wir das Frühjahr in Frieden und Ruhe verbringen werden. Tilanne ei vieläkään ole täydellinen, mutta uskon, että kevät etenee rauhan ja tyynen vallitessa.
 • Frühlingder
  Im Rückblick war dieser Frühling ein Prüfstein für die Beziehungen zwischen der EU und China. Taaksepäin katsoessa huomaamme, että tämä kevät on ollut koetus EU:n ja Kiinan suhteille. Wir haben praktisch schon Frühling und in Malta wird weiter gejagt. Nyt on jo käytännössä kevät, ja metsästys jatkuu yhä Maltassa. Nach dem Frühjahrsgipfel ist es an der Zeit, auf einen neuen Frühling in Europa hinzuarbeiten. Kevään huippukokouksen jälkeen on aika alkaa työhön, jotta uusi kevät koittaisi Euroopassa.
 • Lenzder
 • Frühjahrszeitdie
 • Frühlingszeitdie

Sanan kevät määritelmät

 • talven jälkeinen ja ennen kesää oleva vuodenaika. Pohjoisella pallonpuoliskolla maaliskuusta toukokuuhun. Eteläisellä pallonpuoliskolla syyskuusta marraskuuhun

Esimerkit

 • kohti kevättä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja