HoroskooppiVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatReseptitViihdeBlogit

Sanan odotus käännös suomi-saksa

  • ErwartungdieDa ist zunächst die Erwartung, dass er ratifiziert werden möge und in Kraft trete. Ensimmäinen odotus on, että sopimus on ratifioitava ja sen on tultava voimaan. Dies ist nicht nur eine berechtigte Erwartung der Wirtschaft, sondern auch die Voraussetzung für ein positives Investitionsklima. Tämä ei ole vain yritysten oikeutettu odotus. Se on myös myönteisen investointi-ilmapiirin edellytys.
  • Erwartungshaltungdie
  • Wartendas
    Eine halbe Stunde darauf zu warten, könnte tragischerweise schon eine halbe Stunde zu spät sein. Puolen tunnin odotus voi traagisesti kestää puoli tuntia liian kauan. Ich weiß aus eigener Erfahrung, wie lange und zermürbend das Warten war, bis dieser Tag anbrach. Tiedän omasta kokemuksestani, kuinka pitkä ja uuvuttava odotus tätä päivää on edeltänyt. Ideal wäre es, wenn man bei der Frage der Patente auf Ebene aller Mitgliedstaaten einen Kompromiss schließen könnte, allerdings denke ich, dass zwanzig Jahre Warten genug sind. Ihannetilanne olisi, että patenttikysymyksestä saataisiin aikaan kompromissi kaikkien jäsenvaltioiden tasolla, mutta katson, että 20 vuoden odotus riittää.

Sanan odotus määritelmät

Esimerkit

  • Kulkuneuvon odotus saattaa pitkittyä myöhästymisten vuoksi.
  • Monille lapsille joulun odotus on joululahjojen odotusta.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja